Lofotlandskap
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger470
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_194688} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Andreas S.

Hei

Et flott bilde dette her. Bra med lysforholdene som gjenspeiles i fjellene. Fine farger er det også i tillegg til en fin komposisjon.

Mvh. Andreas D.
Ingunn S.

Nydelig fjell og fjord landskap dette. Kunne kanskje tenke meg litt mer fargemetning og kontrast, men lyset i fjellene gjør mye for bildet og blåfargene i himmel og sjø er kjempefine. Vakkert:)

Hilsen IngunnS:)
ingeborg w.

Jeg synes dette ble litt rart, spesielt skyggepartiene i fjellene i bakgrunnen. Det helt nærmeste ser ikke ut som det er helt i fokus og det forstyrrer meg litt. Så denne gangen er du ikke helt i mål slik jeg ser det, Stein. Motivet er pent, dybden god og fargene er pene, men som sagt...
Tone B.

Her må jeg si meg enig med IW. Det er noe med fjellene i bakgrunnen som ikke stemmer og som ødelegger helthetsinntrykket av bildet. Flott motiv ingen tvil om det men det tekniske er ikke på topp her.

mvh Tone
Avsluttet .

Hei,

Flott landskapsbilde, blir flott dybde i det. Kunne likt å se det med litt mer farge og kontrast.

mvh
Tommy
Ole E.

Dramatisk og flott.
Joachim H.

Hei

Flott landskap men som nevnt det ble noe rart oppe i fjellene. Det ser ut som at du har enten byttet ut himmelen eller gjort en annen form for endringi toppen av bildet. Du når dessverre ikke helt opp med dette bildet denne gangen.

mvh

Leclic
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg er blitt forelsket i de fjellene..Men motivet er nok det som er sterkest her.
Bildet ser litt rart ut og trærne som stikker opp her og der i forgrunnen fungerer ikke helt
for meg. Flott lys.

hilsen ingebjørg
Geir K.

Hei !

Bilde er i og for seg OK men det ser ut som om du har klippet og limt litt i bakgrunnen. Får ikke helt overgangen mellom fjell og himmel til å virke naturlig !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu