Uvær over Vatnajökul nær Höfn, sør-aust på Island.
Bildet inngår i albumet Island - Bilete frå Island, hovudsakleg frå mai 2006 og august 2007. Ulike uttrykk og motiv.
Utstyr
  • Hasselblad
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeTMAX
  • Nei
  • AnnetPresse kameraet mot bakken for å unngå at det blir tatt av den sterke vinden.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger638
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_194746} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .
Savner mer kontrast i bildet. Tror vannet med hell kunne vært noe lysere. Men bortsett fra pirk, synes jeg dette var meget delikat!

--
mvh
Bjørnar Hauge
Roy H.
Jeg ser ærlig talt ikke mer enn mørke skyer. Får ingen fornemmelse av den sterke vinden du beskriver.
Mvh Roy
Eirik H.
Takk for kommentarar.

Bjørn: Eg har justert kontrasten ein del her. Eg har prøvd meg fram med større kontrast, men då vert inntrykket annleis.

Roy: Om du ikkje ser meir enn mørke skyer så er det på tide å justere skjermen. Ser du eit lite lyst felt heilt nede i høgre hjørne? Vinden er berre ei teknisk opplysning. Eg har ikkje som føremål å skildre den i biletet.
Tone B.
Veldig spesiellt og severdig bilde! På min skjerm er kontrastene gode og bilde bremstår ikke som for mørkt. Dyster stemning og en god formidling av uværet som bygger seg opp. Den lille stripen av sjø nederst på høyre side er en viktig detalj i bildet.

mvh Tone
Arnstein P. F.
Forholdet mellom landmassene og de dramatiske skyformasjonene forsterker inntrykket av skikkelig ruskevær. Naturkreftene ser ut til å gå skikkelig til angrep på omgivelsene. Dramatikken er formidlet på en svært så god måte.
Mvh Arnstein
André M.
Godt formidlet stemning. Tungt, tungt (og ikke no' negativt i DET). Ville prøvd å justert levels til input: 0 1 230. Men KUN for den nederste delen av bildet: Den delen med de spennede linjene av sjø.
Knut-Inge J.
Mytologisk. Eit fotografi å gå inn i - skulle gjerne ha sett det i riktig stort format. Den himmelen er både dramatisk, trugande og vakker. Eit bilete som lever.
Asbjørn M.
Fin formidling av uvær som bygger seg opp.
Teksturen i mellomtonene i skyene er med på å fremheve de på en
fin måte.
Som alltid så har du detaljer med i dei mørkeste skyggepartiene.
Tung stemning, men dette likte jeg.

Asbjørn
Tina E.
Jeg vet det er meningen man skal la seg inspirere av naturen, og jeg er selv født og oppvokst i naturen m svært aktive foreldre, men jeg har endt med å ikke være svært glad i natur. Bildet ovenfor vekker følelser i meg (og det er ikke dårlig til naturfoto å være), men det vekker en slags uhyggefølelse. Vel, det er oh så en følelse :-D Fotografiet er jo flott :-)
Julie E.
Formidling av skyer er ofte etter min mening veldig klisjepreget. MAn kan titte ut og der ser man noe mye vakrere. Men DETTE!!! Kjempemessig. HEr hører jeg torden og vinden og regnet som pisker bare pga disse enkle skyene. Imponert!
Resten av bildet, klarer jeg ikke helt å få et forhold til. Kanskje med litt tid. Disse buldrende skyene trenger nok en slik enkel oppstramming.
mvh Julie
Arne S.
Tungt, men godt! En ørliten dose kontrast i vannet, men det er en smakssak.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu