Huldra?
Fornøyd med komposisjonen.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 18-70
  • Brennvidde62mm
  • Blenderf/29
  • Lukker1/4s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger524
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_194986} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Egil S.

Spennende effekt!
Godt bilde til ettertanke og fantasi.
Oddgeir N.

Heilt grei eksponering, treet til venstre og døra, gjer at bildet ikkje er heilt symetrisk, og det er bra. Men for meg blir det likevel for midtstilt.
John Andre A.

ja jeg synes du kan være fornøyd med komposisjonen! får litt ghostfølelse her:-)
og det er vel meningen...?
John
Fred S.

Fin debut på foto.no dette, med to ganske spennende bilder. Her har jeg nok mer sans for den morkne brua enn for huldra, som blir litt for lys og lett i forhold til resten av omgivelsene; ville vel ha foretrukket en mørkere og mer staisk kvinnefigur. Men for all del, dette fungerer bra slik det er også, og jeg har sans for bildet ditt.

vh fred
Tina E.

Interessant bilde :-) Fin bevegelse og kontrast.
Anna K. S.

Flotte omgivelsar, og likte bevegelsesbluren på huldra!
Avsluttet .

Fin framstilling av huldra:)

Bevegelsen på ''huldra'' syns jeg passer bra...


Mags
John H.

Takk til alle som har sett på bildet og gitt tilbakemeldinger. Mange gode og konstruktive kritikker. Bilder kan være rent dokumentarisk, der og da, eller ha et kunstnerisk uttrykk med masse etterarbeid på data. Personlig liker jeg best å skape med kameraet, der og da. Men beundrer samtidig de som jobber masse med bildene og lager kunstneriske uttrykk. Komposisjon og lys er de viktigste faktorene i mine foto. Mest fornøyd er jeg når jeg fanger det perfekte uten å endre på farger, lys eller utsnitt.

John
Terje S.

Topp bilde og komposisjon. På vår felles arbeidsplass blir hode og nederste del av jakken utbrent (overeksponert uten at detaljer kommer frem) . Jeg har sett bilde på min egen skjerm tidligere og husker ikke at disse feltene var utbrent. Det er sikkert for at vi ikke skal se på bilder på jobb at vi har slik elendig utstyr.........
Terje S.

Hei John ! Sitt på ferga å ska på hytta. Ser på skjermen min her at bilde kunne vært mørkere . Prøv å undereksponere en tanke mer for å få frem detaljene jeg nevnte. Ser også at plankene er en tanke overeksponert. Jeg har sikkert nevnt det før og gjør det igjen. Undereksponer alltid 0,7-1,5 Ev for å få frem detaljer i det hvite. En ting som er hvit og overeksponert greier du aldri å få frem detaljer i. Det greier du vist du undereksponerer. Du kan vel kanskje få litt fargestøy enkelte ganger når du gjør det -men det retter du lett opp i gratis programmet Neat Image o.l
Ellers syntes jeg du er stygg med datteren din som kaller henne hulder. Husk hun er en pen jente. Men det er ikke Huldra ............
John H.

Hei Terje
Takk for vettuge og gode komentarar. Av og til gjer det ikkje noko om alt ikkje er perfekt. Bildet er tatt på 1/4 sek for å få rette bevegelsen i huldra. Blendaren var på max (f/29). Dette har nok ført til at strukturen i treverket er noko utbrendt i dekket på brua. Men det skuldast også fuktigheit og skin frå himmelen. Er ikkje huldra fin? Det er jo nett det ho er kjendt for. Datter mi er vakker som ei hulder. God tur med S/S''Auno'' neste veke. Turen på Mørekysten vil innhalde mange kjempefine motiv.

John
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu