• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-06-07 00:02:03
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger567
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_195171} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Kjell Sigurd S.
Uvanlig og fint silhuettbilde av herr og fru siland på kveldstur. Ikke alle fugler kler dette, men denne gjør. Hadde gjerne sett det uten flekken oppe til høyre også. Kreativt og bra.

Kjell S
Eyvind R.
Et enkelt og pent bilde med godt balanserte bildeelementer. Fint med skyggelagte fugler både i ''original'' og speilbilde. Jeg er litt usikker på om skyggen av treet er helt optimalt plassert.. Den lager dog nødvendig ''spenn'' i bildet.

Mvh Eyvind
John S.
Et anderledes andebilde, som jeg likte. Jeg likte vel spesielt den store skyggen av treet.

John
Arne S.
Silender i godt driv. Speilingen av treet gjør motivet interessant, men ikke ikke helt i toppklasse (til deg å være).
Ketil K.
Takker for kommentarene - har nå lagt ut en annen versjon.
ingebjørg fyrileiv g.
Kjempeflott bilde med varmt og behagelig lys på endene.
De har en fin driv og stillheten kommer godt fram.

vh ingebjørg
Odd Tore S.
Jeg liker i utgangspunktet det jeg ser her, to riktig sveisne ender mot blankt vann. Spelingen av treet forsvarer bruken av stor flate, som er nødvendig for at de litt spredte endene skal komme til sin rett.
v2 funker best for meg, både format og det at speilingen av treet nå fortsetter såvidt på hitsiden av bakre and. Veldig spesiell stemning som passer bra til min smak.
I v1 synes jeg at speilingen ikke sitter så bra, siden den avsluttes så nær hodet. Litt mer klaring tror jeg ville vært bedre.
Nå kan jo dette virke som om det er i strid med første del av kommentaren, men speilingen i v2 er også plassert litt annerledes i svømmeretningen.
Siden jeg i et anfall av overmodig optimisme har prøvd meg på samme motiv selv med 75-300 mm uten at resultatet passer her på dotten, kan jeg spørre om hva slags objektiv du har brukt? Jeg har ingen ambisjoner om å bli fuglefotograf, men fugler i siluett e.l. i spennende lys er interessant, om kvaliteten på resulatet kunne bli tilfredsstillende.
Odd Tore
Ketil K.
Takk for nye kommentarer - jeg er selv en del usikker på farger etc. i v#2. føler vel at kombinasjonen av blått og gult blir litt motstridende, så det er mer å gjøre med bildet. Odd Tore: Ja 75-300mm er nok normalt ikke noe fugleobjektiv. Her er det benyttet 500mm f4 (på frihånd med anlegg) - da dukker plutselig de umuligste motivene som ellers er utenfor rekkevidde opp. Det gjelder å få øye på noen bare.
Tom A. T.
Veldig god eksponering hvor du bevarer det fine lysglimtet i nakken på endene, hvilket gir bildet en ekstra oppsving i forhold til å være et silhuettbilde. Speilingen av treet balanserer den store flaten og hører absolutt med etter min mening. Jeg syntes ikke v2 er like estetisk og vakker som v1 som i mine øyne er ganske så vellykket og svært så severdig.
mvh Tom T
Jan O Ø.
Hei. Fint bilde dette her. Speilingen av treet gjør mye av bildet synes jeg. Liker versjon 1 best. Denne er mer spesiell enn versjon 2. Bra.
Mvh Jan O.
Kjell G.
V1 eller V2? - Litt usikker. Kanskje noe midt i mellom? Sveisen er viktig for at et slikt silhuettbilde ble interessant. Det varme streifet av lys i nakkene likeså.

Det ser ut som om hannen er sjefen - også her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu