blomst
-ikke redigert-

ja man ser jo at det er bildet av blomster i et tre. er det ikke et epletre? eller er jeg helt på jordet :p
søtt søtt.. forminsker desverre bildene mine bare i paint, så derfor kan bildene se litt dårlige ut på kvaliteten..ser at bladene på kvisten opp til venstre kanksje burde vært utenfor bildet.. men men.. filledetalj?
Utstyr
  • canon eos 350 D
  • 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger288
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_195227} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
thomas m.

hei Nina! eit veldig fint bilde av eit veldig vanleg motiv..Som dei fleste av dine bilder, og det er positiv! Vanskelig å ta fine bilder av vanlege motiver, og du klarer det fint!
Bakgrunnen er kanskje litt forstyrrende? med rolegare bakgrunn kjemmer blomsten tydeligare fram..Fint med lita dybdeskarpheit og, brå jobba!
Pga. at du bruker paint til å forminskar bildene dine blir dei litt små, og det er synd..Bildet kunne vært nesten 2x større!! :-) Du bør kanskje skaffe deg Photoshop? ;-) Eg har alltid brukt paint eg og, men det funker ikkje så brå som PS..:-)
men ellers brå jobba, gleder meg til å se fleire av dine bilder!

mvh, T M
Nina R.

Hei Thomas ;) tusen hjertelig for kommentar :D jeg synes ikke bakgrunnen er forstyrrende jeg.. synes det er pågrunn av bakgrunnen at bildet blir spennende, og ikke bare et vanlig blomsterbilde. eneste jeg ikke liker med bakgrunnen er bladene helt øverst til venstre.. men man liker såklar forskjellige ting, så skjønner om du synes at baskgrunnen ikke skulle vært så difus. Angående paint er det ikke så teit som jeg hadde trodd ;) har photoshop, men har ikke lært meg det.. det gjøres veldig kjapt og enkelt i paint og synes det får en fin størrelse.. man ser nå hele bildet uten å mått bla litt opp og ned for å få det med seg som på andre bilder innpå her.. men de orginale er jo store ;) men såklart paint ikke kan måle seg me photoshop, men så lenge jeg ikke skal ha store endinger i bildene mine så er ikke photoshop nødvendig heller..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu