Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger679
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_195299} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Judit W.
Hei Chr.!

Absolutely super photo! Exciting contrast between the dirty hands and the watch! Perfect crop; very well composed picture! I like the rhythm of your photo either! So, all in all, this is a fantastic composition :)

Judit :)

P.S. What time is it? ;)
Espen A. I.
Knallbra! Dette fortjener oppmerksomhet. Den tydeligvis slitte håndflaten/fingrene står i stor kontrast mot den skarpe, vakre og kanskje relativt nye armbåndsuret. Røyken er også et pluss som sier litt om omstendighetene rundt din modell. Det jeg IKKE liker er den skuffende kuttingen i overkant av hans høyrearm, det blir for blurete, dessuten burde den være innholdslik på lik linje med venstrearma som har en genser på.

mvh Espen
Avsluttet .
Kommer i en ettertenksom stemning av bildet. Fingeren som peker på klokka og det symbolske i bildets få elementer som klokke, tid, grove hender, harde kontraster og kraftige kontrastfylte få farger.
Andre V.
Døds bra bilde! Det eneste jeg ville gjort er å ta bort det nederst i høyre hjørne og det lille nederst i venstre hjørne.

Mvh André
Amund Blix A.
Dette er jo bare kjempebra! Rom for *masse* tolkning her.
Hvis jeg virkelig anstrenger meg for å finne noe å utsette på , er det at sigaretten er noe utbrent, men det blir ganske uvesentlig her.

Amund
Avsluttet .
Supert bilde dette!! Utrolig fine detaljer og kontraster. Et bilde man kan betrakte en stund og fundere litt over.
Matz S.
Velfortjent anbefaling! Har sett få bilder av kroppsdeler med så mye uttrykk. Judit og Tommy har sagt det meste. Bare bearbeidelsen av hjørnene og armen i bakgrunnen kunne ha vært mer nøye. Takk for enda et flott bidrag! Matz :)
Nina R.
kjempeflott bilde :D
Arne S.
Hender er et fascinerende motivområde. De forteller mye om en person. Denne karen er tydeligvis midt i tidsklemma. Tett og fin komposisjon. Minus for utbrent sigarett. Pluss for ikke brent ut sigarett :)
Anya K.
Et av de bedre bildene som har blitt lagt ut den siste tiden her på dotten...kommer en regndråpe innimellom all tørka her..hehe. Flott! Som nevnt før var det rom for mye tolkning i dette bildet, det er bra. Tror kanskje jeg ville sett en versjon i s/h også.

Mvh Anya
Chr. G.
Takker. Fint å lese at motivet kan ha noe for seg! Samtidig erkjenner jeg at dette ikke er av det ypperste teknisk sett...

Enig med deg EIA, angående høyre håndledd, dette var ikke optimalt! Og, AVE, ja dette bærer preg av slett arbeid som kommer til syne på en lysere skjerm. Definitivt kke bra. Dessuten ser jeg nå at jeg har vært for hard på hånden ved oppskarping, som et forsøk på å dekke over manglende skarphet og skarphetsdybde tenker jeg. Sigaretten må jeg også se nærmere på, originalen ser grei ut. Dette blir ompuss og jeg er en god erfaring rikere.
Eyvind R.
Det meste er sagt.. Sterkt, enkelt og nært. Bra..

Mvh Eyvind
Avsluttet .
Ja, for å si det sånn, det meste er sagt. Utrolig bra Glorstad.
Dette fortjente oppmerksomhet.


Mvh

Hans Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu