A Day In The Life
Tittelcred: The Beatles
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger653
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_195510} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Amund Blix A.
He-he, dette var rimelig sykt og litt surrealistiskt. Vanskelig å kommentere utover dette, men jeg liker det.

Kunne ønsket meg litt mer dybdeskarphet for å gjøre grenene mer distinkte.
Tenk hvor bra dette ville blitt med mellomformat Erik! ;-)

Amund
Arne S.
Herlig lek og galskap. Slik liker jeg. Mennesket gir også grobunn for vekst, på ulike områder. Denne karen har blikket godt festet på lyset og håpet langt der oppe.
Kristel S.
Enormt bra, slik kan jeg like ''oppsatte'' bilder :-)
Avsluttet .
Morsomt og alternativt -alt trenger ikke en dypere mening. Goody goody :)

--
mvh
Bjørnar Hauge
Linde G.
Morsomt dette her. Var han på fylla dagen før og er det ånden hans ? Feel good bilde.

Hilsen
Linde Gilberg
Avsluttet .
Humoristisk bilde, enig med Amund angående litt mer dybdeskarphet. Kunne også tenke meg et litt større utsnitt for å unngå å kutte bladene. Men ellers et kult bilde. Godt gjort

mvh PerArne
Erik B.
Jøss, 6 kommentarer på et så sært bilde! Tusen takk, folkens :)

Amund: You and me both, mate. Den dybdeskarpheten irriterer meg en del.

Per Arne: Joa, skjønne hva du mener med utsnittet. Problemet er at dersom jeg hadde hatt med hele bladet, så ville ikke kvisten gått ut av bildet på ønsket sted. Vurderte mye fram og tilbake, men endte opp med at det nesten måtte bli sånn som dette.

Hilsen Erik.
Arne S.
Bjørnar: Enig i at alt ikke trenger å ha en dypere mening. Men slike kreative krumspring setter fantasien i gang. Regner med at author setter pris på kreative tilbakemeldinger, selv om det ikke er en fasit.

:)
Erik B.
Finnes det noen fasit da? Jeg setter stor pris på alle mulige tolkninger og kreative tilbakemeldinger, eller også mangel på sådan der kommentator ikke kan finne noen.
Akkurat derfor liker jeg ikke å fortelle så mye om hva jeg selv legger i mine egne bilder. Jeg mener at selv om fotografen sitter på fasiten på hva det faktisk er bilde av og har hele bakgrunnshistorien, så er ikke nødvendigvis dennes tolkning av bildet noe ''riktigere'' enn andres.
Noen har sagt at dikteren ikke lenger eier diktet når det har blitt offentliggjort. Dette gjelder vel i en stor grad også for bilder? (Hvis man ser bort fra åndsverkslovgivning osv...)

Og Arne: Siden du faktisk er en slags trollmann med kamera, så setter jeg nok litt ekstra pris på å lese hva du ser i et av mine bilder. Likte også den tolkningen veldig godt!

Hilsen Erik.
(Som helt ærlig ikke hadde noen baktanker i det hele tatt med dette bildet. Syns bare at det så morsomt ut :))
Helge R.
Hei Erik!!
Gratulerer med ukas, den fortjente du!!
Dette er litt i gate med de siste bildene dine, det s/h uttrykket som du tidevis behersker på en ekselent måte.
Her er ideen god, bildet blir både humoristisk og sprøtt, likevel kan en velge å se bildet i et bredere perspektiv, Adam som venter på at eplet skal modne, hvor er Eva?
Du er god med bilder som gjør noe med fantasien, dobbeltklang, litt lek med waven. Bilder skaper stemninger, med god musikk i bakgrunnen kan enkelte av dine bilder skape store opplevelser.
Livet er for kort til å glemme leken, bilder skal være litt av den barnslige fryden over noe nytt, ukjent.
Teknisk; jeg ville kappet litt av bildet nede, helt til kula i øyenbrynet??
Bra bilde hilsen
:)Helge
Georg K.
That’s actually nice - very, very likeable - and even though you might enjoy different ''explanations, readings'' etc. - not in this case :)
It is not as absurd as it appears when seeing it the first time - at least I think my first flashback was more of a positive, confirming thought - in the way like - good combination - natural ''manipulation'' - and I like the ''quality'' - nothing overdone - overly dramatic on effect-magic used - or extreme light-settings - more like a growing thought - with a small, or growing smile.
Nice !
Stine J.
Hei Erik

Dette er veldig bra gjennomført. Bildet kan tolkes enten humoristisk eller mer alvorlig og det er bra. Tolkningen til Arne Strømme klaffer veldig med mine tanker når jeg så bildet. :)

Bra - og gratulerer som ukas fotograf!

mvh Stine

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu