Et portrett av Marianne
Tatt på workshop med Morten Krogvold
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-06-10 15:22:57
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-06-11 04:04:04
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D50
  • Nikkor 24-85 mm, f.3.5 - 5-6
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeISO 200, Raw
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger353
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_195714} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Thomas M.

hmm...dette var vel litt i det mørkeste laget? ...flere som er enig?

Thomas Mørch
Jacob V.

Hei, Thomas

Takker for kommentaren.
Det er det som er meningen.... :)


Mvh


Jacob
Geir F.

Hei Jacob.
Dette likte jeg. Du er usedvanlig frekk når det gjelder komposisjonene dine, ofte. Men likevel så unngår du å tippe over og bli banal. Dette bildet var spennende synes jeg. Effektivt utnyttelse av lyse og sorte flater.

Men: Tror faktisk bildet ditt hadde blitt enda sterkere hvis du hadde ungått midtdelineg. Tror en tildels kraftig beskjæring på høyresiden hadde gjort seg, gjerne halveis inn mot nesa i forhold til slik det er nå. Da hadde flatene spilt mer opp mot hverandre og dermed enda mer dynamikk.

Synes bildet ditt var spennende og flott, som så ofte før.

-geir f-
Jacob V.

Hei, Geir

Tusen takk for hyggelig kommentar og tips. Kan legge ut en nye versjon i med tipsene du har gitt meg.


Mvh


Jacob
Lars-Anders M.

For meg fremstår dette portrett som mislykket. Det er nesten ikke noen del av bildet som fremstår som motiv. Helt uten informasjon. Det hjelper ikke att det er tatt på kurs hos Morten.
Linde G.

Hei

Jeg synes bildet er originalt og fett. Fordi det er spennende at man ikke alltd utgir hele personens farge og personalia for å si det sånn, det gjør det litt mystisk. Å så lenge øyet er med også så blir det nok info for meg iallefall,
Geir Flødes oppstrammling av beskjæringa var grei nok uten at jeg nok synes at det gjorde særlig stor forskjell. Hva sier maestro Morten om denne type portrett egentlig a ? det er jeg
nysgjerrig på .

Hilsen
Linde Gilberg
Jacob V.

Takk for kommentarer.


LAM: Mening med det kurset var å få frem kreativiteten til folk. Noe som jeg har prøvd på her. Om du synes det var mislykket er vel en smaks sak. Jeg er i hvertfall sånn passe fornøyd. Man kan som sagt ikke tilfredstille alle med bildene sine :)

LG: Takker! Morten synes det var ok og at det var litt anderledes enn de andre typer portrett. Så reaksjonen var langt i fra negativ.



Mvh


Jacob
Lars-Anders M.

Det viktigste er att du selv liker det. Ok.
Lars-Anders M.

Her kan du lese vad Carsten Arnholm mener om å gi kritikk. Jeg er enig med ha.

Jeg leGGer stor vekt på at bildekritikk må være helt åpen og ærlig, mao. direkte og omsvøpsløs, om den skal regnes for seriøs. Det er faktisk helt sentralt at betrakteren av et bilde ikke er tilbakeholdende med å gi uttrykk for sin mening - på godt og vondt - om et bilde. At slike meninger alltid er subjektive er helt klart. Det eneste som er opplagt feil er å vike tilbake for å la sin personlige vurdering komme til uttrykk, og like galt er det om fotografen kritiserer sine kritikere for den vurdering de har om de aktuelle bilder. Bildekommentarer etter slike retningslinjer er det jeg ønsker å få og ønsker og å gi.
Jacob V.

LAM: Der er jeg enig. Det er kloke ord. Jeg setter pris på all kritikk, og ikke minst hjelp, jeg kan få.


Mvh

Jacob
Avsluttet .

Hei Jacob! Jeg har fulgt arbeidet ditt en stund, og jeg må si meg enig i mye av det som er komentert når det gjelder utsnitt og komposisjon. Det er frekt, men det fungerer veldig bra. Det krever trygghet for å være så leken som du er. Meget bra.

Mvh
Frank Robert
Jacob V.

Hei, Frank Robert

Tusen takk for en så hyggelig kommentar.

Mvh

Jacob
Arthur O. A.

Hei Jacob

Liker Ying og Yang feelingen over bildet. Syns du har lekt deg godt og fått til ett annerledes portrett. Liker ikke helt bakgrunnen du har valgt. Prøv å gjør det mørke svart og lag en liten ramme rundt. Sort eller hvit. Legg så bildet på en grå bakgrunn.. Tror det vil fungere bra. Ser også for meg bildet i plakatstørrelse på en vegg.

Mvh Arthur O.
Jacob V.

Hei, Arthur

Takker for kommentar.

Skal se hva jeg får til. Mine photoshop ferdigheter er ikke helt på topp. Gi meg en ukes tid så skal jeg kanskje få gjort noe av det du har sagt her. Når du først er inne på det med plakatstørrelse, så begynte jeg også å lure litt på hvordan det hadde tatt seg ut.


Mvh

Jacob
Stig Børre E.

Du imponerer ved å stadig legge ut bilder som er langt i fra ''A4'' både når det gjelder komposisjon og kontraster. Kreativt og lekent. Denne leken din tror jeg sikkert det kommer noe stort ut av på sikt. Når det gjelder dette bildet syns jeg ikke du har lyktes helt. Syns ansiktet blir litt for konturløst.

StigB
Jacob V.

Hei, Stig B

Takker for kommentaren.


Mvh

Jacob
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu