i naturen ruver fjellene
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-06-17 15:51:59
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-06-17 15:57:42
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/2000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger510
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_196624} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Kjell Sigurd S.
Hmm.. spennende. Synes komposisjonen din er fin. Ville gjerne sett at den svarte steinen var skarpere slik at det var mer detaljer å se. Det grønne er jeg derimot litt usikker på. Passe enkelt og ganske severdig.

Kjell S
Erik B.
Veldig pent! Liker veldig godt inndelingen bakover i bildet, og det grønne som ''deler det opp''. Flott bruk av DOF.

Hilsen Erik.
Kurt S.
Flott bruk av fantasi og symbolikk -:)
Det grønne som kommer diagonalt nedover, til høyre, synes jeg ble litt forstyrrende i denne sammenhengen.
De andre to og små innslagene av grønt kan godt være der.
Ellers vil jeg satt ned litt på intensiteten på de lyseste feltene i forgrunnen.
Bare litt.
Enkelt og fint!
Mvh Kurt
Jóhann Á.
Hei Ingebjørg!

Har sansen for dette bildet, som så mange av dine andre bilder i samme rekke.
Her blir det det komposisjonelle som veier tyngst for meg, og det stemmer i bildet. Liker plasseringen av den svarte steinen som både i form og plassering antyder en diagonal linje, som igjen forsterkes av det grønne i bakgrunnen. I tillegg blir det en liten ''lag-på-lag'' funksjon innover i bildet fra berget i forgrunn, gjennom de uskarpe områdene og til svart. Funker for meg!

MvH, Johann
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for kommentarer. Legger ut nye versjoner.
- ingebjørg
Julie E.
Dette bildet vokser for hver gang jeg ser det. En tiltalende og flott komposisjon. Skulle gjerne klart å være helt konkret på hva som gjør dette bildet spesielt, men man får iallefall en følelse av at man gjerne skulle ha sittet der ved den lille steinen ved myra (?) og vært en del av den drømmeaktige stemningen.
Nydelig arbeid.
mvh Julie
Lars Kristian A.
nydelig

gå for versjon 1, den er best.
Avsluttet .
Vakkert. Elegant. Jeg var såvidt innom dette bildet ditt igår etter du hadde lagt det ut. Leste Kurt sin kommentar og følte meg der og da enig i hva han skrev.
Når jeg ser det igjen idag, føler jeg at bildet blir større for hver gang jeg ser på det. Følelsen av å være i drømmeland er ganske så til stede.

Virkelig flott.
Jeg liker v1 best. Kunstnerisk, og jeg må virkelig si at dette ikke bare er et bilde man skummer over med en enkel kommentar om ditt og datt. Dette må studeres over tid, fordi det inneholder så mange elementer, men allikevel i grunnen også litt minimalistisk.

Eneste lille pirk, jeg liker ikke alltid kvadratisk format

mvh arild
ingebjørg fyrileiv g.
Takker.

Julie - man trenger ikek alltid å være konkret for å få fram sine meninger. Det du skriver holder i massevis. Steinen er oppe til fjells og ikke bed ei mye Men det spiller ingen rolle.

Arild - Mange bilder er vel slik. -At de trenger tid. Jeg følte med en gang jeg hadde tatt det at det hadde noe i seg. Jeg er blitt svært glad i det. Kvadratisk format, sier du. Det har skjedd noe med skjermen min, så alt blir presset sammen. Jeg har ikke peiling på hva som er skjedd, men skulle gjerne, så absolutt, gjort noe med det. Bilder i stående format blir som streker og dette, som er kvadratisk (noe jeg ikke visste om), er altså stående hos meg. Jeg hadde vel en aning om at det kunne bli noe kvadratisk, men trodde jeg unngikk det. Den gang ei.

~ ingebjørg
Tone A.
Hei Ingebjørg!
Dette bildet såg eg på i natt og har eit smalt bruk av skarphetsplanet. Denne tittelen er ein del av ordtaket: '' I naturen ruver fjellene i hjemmet bagatellene'', sånn omlag har eg lese det.
Det blir versjon 1 for meg pga fargane, dvs dei mørke blåtonane som går igjen både i forgrunn og bakgrunn. Og det lyse og duse som har dei grøne linjene som gir litt liv i midten og som roar ned bildet bakerst med ien mørk grøntone. Flott komposisjon med den vesle mørke steinen som minnar meg på ein gjeter i julekrybba! Og denne vesle figuren er hovedmotivet i dette minmalistiske bildet, som har fine oppdelingar og fargar i bakgrunnen. Eit spesielt bilde som ein må sjå ei stund på om det er minimalistisk!
:) Tone
Avsluttet .
Nei, dette var noe jeg ikke kunne motstå ! Fotografens svar på det japanske bonzai. For meg 2 skikkelser som mystisk og tause slynger seg tett inntil hverandre, levendegjort av en sten - nei et fjell på et fjell. En uinntagelig klippe som man mister fotfestet på, selv med klatresko. Styggfint var det i all sin enkelhet, fargeuttrykk og symbolikk. Godt sett, Ingebjørg !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu