Løvetann i vind
Frø på avblomstret løvetann i vind og lang lukkertid.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-06-18 16:12:39
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-06-19 09:21:09
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D70s
  • AF MICRO NIKOR 105/2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger896
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_196662} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
ingebjørg fyrileiv g.
Dette var utrolig flott!! Flott bevegelse og gode farger.
Kan ikke finne noe negativt å si. Dette likte jeg!

~ ingebjørg
Kurt S.
Rene og fine linjer mot en fin bakgrunn.
Synes du lyktes med dette og bildet ble dekorativt.
Et vakkert naturutsnitt.
Mvh Kurt
Tone A.
Eit kreativt løvetannbilde der dei lekre lillatonene i bakgrunnen saman med dei diagonale linjene nederst og løvetannpropellane øverst, gir dette bildet eit spesielt uttrykk.
Dei ørsmale linjene i løvetannpropellane som er duse bak og inneimellom dei få skarpe, gir liv til bildet og gir bildet eit mjukt uttrykk. Dette bildet hadde gjort seg i stort format, og jammen var dette ein flott idè istaden for å venta på eit vindstopp!
Bildet har eit elegant uttrykk og litt symmetriske linjer. Flott fanga motiv!
:) Tone
Carsten A.
Meget god idé og fint utsnitt. Beklager, men denne bakgrunnsfargen syns jeg ikke var god, for ikke å bruke sterkere ord.

MVH CA
Torbjørn K.
Jeg tror jeg sier omtrent det samme som CA, men at bakgrunnsfargen nettop gjør dette bildet spennende. Jeg likte dette jeg.

Torbjørn
Ivar B.
Hei takk for fine tilbakemeldinger! Det setter jeg pris på. Har nå lagt ut en ny versjon av bildet med samme ide om lek med vind på lang lukkertid. Motlyset gir et helt annet bilde der jeg har prøvd å få fram fargespillet i ''propellene'' på en Løvetann, og også en helt annen bakgrunn for de som syntes den på versjon 1 var helt motbydelig:-) Ivar
Tone A.
Hei Ivar
Eg likte versjon 1 netopp pga at bakgrunnen hadde ein så spesiell farge.
Men versjon 2 blei enda betre og bildet oser av liv og vakkert solspel. Det fremste løvetannfrøet har mest skarpe linjer i den lyse propellen i øverste halvdelen, mens det er uro og nokre få linjer som har sollys på seg på nederste halvdelen.
Det bakerste frøet gir mest liv til bildet og dei gylne stripene i propellen forsterkar linjene i det første frøet og gir ein flott effekt. Fin farge på bakgrunnen med lyset i motsatte hjørner som lyser opp i bruntonane.
Versjon 2 likte eg best pga det gylne i bildet og at bildet oser av liv. Versjon 1 er også flott, pga ein kreativ effekt med lillatonane i bakgrunnen. Kjempebra jobba!
:) Tone
Avsluttet .
#2 synes jeg ikke fungerte, men #1 gir stjerne i margen. Hva farge angår, synes jeg det fungerer, dog dette er fullstendig subjektivt. Hm, hva med en s/h-versjon? Kan bli et spennende alternativ.

--
mvh
BJørnar Hauge
Ivar B.
Hei takk for nye kommentarer! Har lagt ut en ny versjon av versjon 1, men nå i S/h etter BH sine ønsker. Er dessverre ikke en kløpper i fotoshop og bildet er nok konvertert på enkleste og kanskje dårligste måte med ''desaturering''. Må sette meg inn i dette, Noen som har tips? Artig med S/H, for en gammel ''dias''-fotograf er det lett å glemme mulighetene med digital teknikk. Mvh Ivar
Camilla S.
Heisann

Jeg må si det var spenstig å bruke en slags rosa tone i bakgrunnen og det funker utmerket i mine øyne.
Lekkert og dekorativt bilde, synes det var serverdig!

-Camilla
Tone B.
Her velger jeg meg alle versjonene som jeg synes er alle fine på hver sin måte. Dog har jeg v 1 og v 2 som favoritter. V 1 har et fint utsnitt og nydelig bakgrunnsfarge. V 2 oser av liv og har et fint fargespill, og jeg synes din lek med lengre lukkertid har vært vellykket.

God ide som jeg synes du har gjennomført meget bra!

mvh Tone
Ann F.
V1 var spesiell for å si det pent, gikk ikke hjem hos meg.
V3 har for dårlig med tegninger i det hvite.
V2, derimot, gikk rett hjem! Nydelig fargespill pga bevegelsene i vinden, bedre komposisjon, ikke så rak linje som i V1 og V3.

Mvh Ann
Inger-Lise S.
Dette har jeg sansen for. Jeg syns ikke lilla var den ønskelige bakgrunnsfargen, men likevel finner jeg bildet tiltrekkende. V#2 syns er det beste: Et riktig spennende bilde med liv, lekre fargenyanser og fin komposisjon:)

Inger-Lise
Ivar B.
Takk for kommentarene fra dere siste også, det setter jeg stor pris på:-)
Sverre H.
Hei kompis, velkommen til dotten. På tide! Hva annet er det å si en at du kan løvetann :) Versjon 1 treffer meg best, bakgrunnen gjør mye for bildet! Flott. Imponert!
G. Hanna W.
LEKKERT!

Hei hei Ja dette var virkelig lekkert!
Dette er noe som behager meg . Her synes jeg definitivt V1 er best!

Vennelig hilsen G.Hanna.
Ivar B.
G. Hanna, takk for anbefaling! Det varmer når andre liker bildene man tar. Mvh Ivar
Anne-Lise S.
Thumbnailen til v1 fengslet meg med det samme. Har vært innom og kikket flere ganger, og etterhvert har det kommet både en v2 og v3. V1 er som nevnt første blikkfang. Fargene og skarpheten fascinerer. V2 er enda sprekere. Liker lyset som faller inn her. V3 ble kjedelig i forhold, men dersom v3 hadde vært v1, ville jeg lagt merke til det også! Ergo: Tre flotte versjoner, om enn jeg holder en knapp på v1 og v2. V2 passer godt i kvadratisk format.

Anne-Lise
Steinulf L.
Meget god ide, fint gjennomført. Om man liker bakgrunnsfargene blir jo en smakssak.
Avsluttet .
Skikkelig herlig bilde,fine farger og komposisjon.
Hilsen Tone!
Malin L.
Spennende bilde av løvetann! Fine farger, ren fin bakgrunn.

- Malin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu