Roseate Spoonbill (ROSENSKJESTORK)
Bildet inngår i albumet Brasil -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger133
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_19680} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
John G.

Hallo!
Tenkte først at det manglet litt på at symmetrien satt 100%, dvs at vingene og kroppen strakte seg nøyaktig fra hjørne til hjørne. Heldigvis gjør det ikke det. Kjedelig i så fall, og det er ikke slike bilder du etterstreber.
Det sterke lyset ovenfra gir oss et lysspill som er det bærende i bildet. Det er få detaljer å se på skyggesiden, og like greit er det!
Vi konsentrer oss heller om ''de store linjer'', her ;-): Den lange halsen, vingespennet og bakparten. Grasiøst, som en luftens balletmester(!)...
FINT.
John
John G.

Må rette meg selv litt; Det som ''gjør'' bildet er lyspillet OG linjene...
Ivar H.

Einig med JG, lys-spelet og linjene er det som hevar biletet. Trur kanskje eg ville kutta litt oppe. Litt betre skarpheit på hovudet hadde kanskje og gjort seg.
Ketil K.

Dette er jo en lett ''undersetsig'' fugl med lang hals og kort hale. Til JG: Godt at du ombestemte deg mens du skrev! Men der hvor symmetri passer må det gjerne være symmetri. Prøvet meg frem med utsnitt og kom til at dette passet bra. IH: Bildet er skarpt. (se nebbet.) Men det er lysrefleks i hode/halsfjærene som oppleves som uskarphet. Bildet er tatt i den siste kveldssola. Beskjæring på oversiden ''trykker'' bildet etter min mening.
Ketil K.

Ved beskjæring på oversiden blir det ubalanse i det blå i bildet, samt at komp blir dårligere.
Hvis jeg først skulle beskåret, ville jeg nok tatt kraftigere i, skåret vekk bakkropp og øverste vinge, og deretter vridd bilde så hodet og hals kom horisontalt, så flippet bildet horisontalt! Slik at det viktigste i motivet synes jeg, hodet og den nederste vingen, får all fokus. Men da er jeg vel fort over i klassen for manipulasjon.
Torunn B.

Jeg syns dette her er bare helt bra. And that's it!

Torunn :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu