Utstyr
  • D50
  • 18-55 DX
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger227
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_196812} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ole E.

Hei Stig Børre!
Lekkert bilde, med en karakteristisk Stig Børre-blått preg. Blåsa står som en god kontrast mot det blå. Jeg liker at den største steinen i forgrunnen har litt rødt i seg.
Fred S.

Ikke bestandig jeg synes røde blåser fungerer, men her gjør den det, som et balanserende kontrapunkt. Pnet, dette.

vh fred
jarle p.

nok engang pent fra deg stig børre..enig med de ovenfor om at den røde blåsa passer perfekt her!

-jp-
Thomas M.

noe så utrolig digg å se på! og samtidig tenke at det er så enkelt. stram og fin komp. spennende farger!

Thomas Mørch
Jan O Ø.

Hei. Den røde bøyen gjør halve bildet. Synes også at den andre delen er bra, så all honnør fra meg for dette bildet.
Mvh Jan O.
Geir F.

Hei
Nok et bilde som jeg så med en gang var fra deg. Jeg liker godt den dype blåfargen og kompen i forgrunnen. Blikket mitt blir liggende og duve i forgrunnen, sakte frem og tilbake, og horisontlinjen i toppen var perfekt.

Men for meg forstyrrer den blåsa litt, blikket mitt blir motvillig dradd bak i bildet før det igjen legger seg til ro i den rolige forgrunnen og duve,,, frem og tilbake.
-geir f-
Stig Børre E.

Takk for hyggelige kommentarer!
Geir: Høres ikke ut som om bildet mitt har noen positiv effekt på deg - ble du svimmel???

StigB
Geir F.

Hei
Ble ikke svimmel. Kanskje dårlig beskrivelse jeg ga, for jeg likte faktisk bildet meget godt, pga forgrunnen. Derfor ble blåsa for meg i dette tilfellet noe forstyrrende. Rett og slett fordi jeg altså likte forgrunnen. :)
-geir f-
ingeborg w.

Jeg liker den dype blåfargen og fargene på steinene i forgrunnen. Boblene er viktige for bildet synes jeg. Den greia bak der synes jeg faktisk ikke er helt heldig. Den trekker litt mye oppmerksomhet synes jeg. Siden horisontlinjen i bakgrunnen er så tydelig synes jeg heller ikke den behøver å være der for å skape dybde.
Tone A.

Vakre blåtonar på dei lett duvande bølgene, mot steinane med så ulike former som ligg utover i forgrunnen. Og spesielt forgrunnen med steinane har fine rødtonar, også under vatnet skimtar ein rødtonar. Småboblene og småbølgene mot steinane gir liv til bildet, saman med dei rolege bølgene utover. Flott lys spesielt i forgrunnen og flott effekt med sjøen som viser liv. Blikket går utover med bølgene mot horisonten og blåsa ligg der som ein skarp fargeklatt, som eg synes blei i meste laget. Prøv ein versjon med litt meir dempa orangetonar, pga at forgrunnen gjer mykje for bildet saman med dei duvande bølgene. Blåsa vert litt forstyrrande med dei sterke fargane.
Elles eit vakkert sjøbilde med lekre blåtonar og fin komposisjon!
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu