G O A L !!!
Det er ikke bare 2-bente som er opptatt av fotball disse dager....
Teknisk ikke spesiellt bra - men greit nok for å fange ''øyeblikket''?
Bildet inngår i albumet My Garden - This and that - things that I find in my garden
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D50
  • Nikon AF-S MICRO NIKKOR 105mm 1:2.8G ED
  • Brennvidde105mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger384
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_196837} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Torgeir Pande B.

Morsomt bilde! Rett gjennom de to løvetennene som er mål regner jeg med:) Veldig bra fanget! Kunne vert litt skarpere på hodet til katten, men uansett så liker jeg bildet ditt:) Flott!
MVH:
Torgeir P.B.
Torunn B.

Festlig bilde og skikkelig engasjert katt ;) Og så er det utrolig flott å klare å fange en katt i fart og få bildet så skarpt som her. Jeg vet det, for jeg har prøvd :) Dybdeuskarpheten er også med på å fokusere på katten på en fin måte. Jeg tenkte først at den fremste løvetannen forstyrrer litt, men etter å ha lest kommentaren over, så er det jo et poeng i at det kan være et mål.

Mvh Torunn B :)
ingeborg w.

Dette ble bra. Morsomt motiv, lavt kamerastandpunkt, god eksponering og fargene ser naturlige ut. Jeg synes lukkertiden er vellykket, med bevegelsesuskarphet på ballen og litt på poten, men rimelig skarpt på hodet.
Fred S.

Min første tanke var et Løvetanna forstyrret litt, helt til jeg plutselig skjønte poenget med tittelen. Artig bilde, og pent lys i pusepelsen. Ser i flere av de siste bildene dine at du er flink til å ''fange'' lyset.

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.

Flott bilde med fine farger og en god bevegelse. Blomstene i forgrunn gjør også sitt. Jeg tror jeg ville kutta litt i toppen for å få bedre fokus på pusen.
Bra lys.

vh ingebjørg
Ann T.

Hei folkens, takk for kommentarene. Bra at dere så poenget med å la løvetannen stå hvor det er :-)
Bildet hendt når jeg skulle ligge på plenen for å ta lav-vinkel bilder av noen blomster (dere vet hvordan det friste av og til... ) - nabo kattene er veldig nysgjerrig og elske det når noen ligger ned på bakken. Jeg fant ballen i gresset, kastet den til katten og SNAP så var det fanget. Kunne har ønsket bedre fokus på kattehodet men det blir tatt med mikro objektivet mitt og makro settinger - og dette gar lite DoF.
Med vennlig hilsen, Ann
Terje M.

Hei Ann.Fint poeng dette med Løvetann/ målstenger, Ja alle er vel opptatt av fotball for tiden!!. Et fremragende katte bilde som fremhever det grasiøse i katte dyret, jeg har stor sans for kattedyr.(har katt selv) Den er17 år , noe lat da! Bildeutsnittet skal være som det er!!! Hurra måål! M.H. Terje Mj.
Tone A.

Hei Ann1
Eit blinkskudd med katta som spelar fotball og får mål! At løvetennene er målstenger såg eg med ein gong. Posituren på pusen, lyset på pelsen, duse bruntonar og eit smalt skarphetsplan gjer dette bildet eit mjukt uttrykk. Nederst er det smørblomar som lyser opp i alt det grøne. Det einaste pirket er om du kutta litt øverst, så hekken ikkje blei så dominerande og pga nokre refleksar der.
Elles eit sjarmerande bilde med pusen i aksjon!
:) Tone
Odd Tore S.

Voldsom konsentrasjon på pus, ikke rart at målmannen er skremt langt vekk slik som pusen fullfører sparket langt forbi mållinjen.
Men er dette egentlig hands? Eller spiller pusene firebensfotball? Sikkert en verdifull spiller, siden den er en venstrebensspiller.
Artig bilde.
Odd Tore
Tone B.

Utrolig stilig og meget bra formidlet. Kan ikke si meg enig i din egen kommentar til bildet! Jeg synes tvert imot at bildet er teknisk bra med fine detaljer og en bevegelsesuskarphet der det er naturlig og som skaper litt ''driv'' i bildet! Fine fargetoner.

Absoultt bra fanget dette!

mvh Tone
Bente K.

Et artig bilde fordi du har fanget situasjonen i akkurat rette øyeblikk. Vi ser til og med at ballen er i fart. Med to løvetenner som mål heves bildet flere hakk.
Artig og godt bilde.
mvh Bente
Roger K.

Hei hei Ann!
Slike øyeblikk kommer det bare en av så her teller situasjonen så absolutt til bildets fordel. Ser Odd Tore sin kommentar der han tar for seg litt regler og slikt i fotball. Jeg kom til å tenke på en sak. Det kan da godt være keeperen dette her. Jeg tenker litt tilbake på norsk fotball der en keeper sente balle tilbake i eget mål. Tror det er pus versjon av Tromsø sin keeper som skulle kaste ballen ut, men sente den tilbake i eget nett. Joda her kan vi sitte å se for seg flere løsninger på pus sin fotballferdighet. Absolutt et artig innslag.

Mvh RK
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu