Dvergfalk hunn
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-I 500/4 D IF ED
  • Brennvidde500mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger340
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_196945} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Vegard L.

Et nydelig bilde. Flott skarphet. Noen litt utbrente partier på steinen ellers ikke noe å trekke.
Mvh Vegard
Robin J.

Enig med VL. Flott
Mvh RJ
Jan O Ø.

Hei. Et kjempebilde. Skarpt og ikke veldig negativt at det er tatt i sollys, slik det ofte har lett for å bli. Fint med de gule ''vekstene'' på steinen og en jevn og fin bakgrunn. En god jobb du har gjort her.
Mvh Jan O.
Kjell Sigurd S.

Flott bilde av dvergfalken. Liker godt at det er så mye luft rundt fuglen, kombinert med kamerastandpunkt lavere enn fuglen det gir inntrykk av at den sitter høyt og speider etter bytte. Bra skarphet og et fint fanget blikk. På min skjerm kan jeg ikke se utbrendte partier hverken på steinen eller fuglen, kun noen svært lyse områder på steinen. Det generer ikke synes jeg. Godt sett og godt fanget.

Kjell S
Magnus A.

Meget bra dette,skarpt og fin blikk-kontakt med fuglen.Komposisjonen er også bra,og bakgrunnen er meget behagelig,flott.
Magnus.
Jan-Eilert P.

Pent bilde av stolt og flott rovfugl. En rovfugl jeg ikke har erfaring med.

Liker det meste med dette bildet, men ville mørknet stein og nederste del av fugl. Selv om du har unngått utbrenning tar den unødvendig mye fokus.

Ellers likte jeg veldig godt at fuglen satt i sola, mens bakgrunnen var såpass mørk.

Jan-Eilert
Svein B.

Hei og takk for kommentarer folkens. Lyset var desverre noe hardt da denne lille krabaten fant det for godt å sette seg på den lyse steinen, så jeg var mest spent på om steinen var utbrendt på dette ene bildet jeg fikk.

Jan-Eilert, takk for forslag til endring, jeg må legge litt mer arbeide i bildet hvis det skal brukes til noe- det er klart. De lyseste feltene må i allefall dempes noe, men jeg vil ikke dempe resten av steinen så mye som i ditt forslag, på min skjerm druknet mosen på steinen litt da.

Takk igjen alle sammen.

Mvh
Svein B
Jan-Eilert P.

Hehe :-) - Nei!- jeg dro på litt for hardt . Så det selv i ettertid. Er enig i det.

J-E.P.
Espen B.

Supert bilde dette! Godt komponert og godt gjort at steinen ikke ble utbrent på dette ene bildet du fikk. Særdeles severdig!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu