Sommertegn
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger501
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_197207} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Cathrine S.

Hei! En sinnsykt spennede løsning på en ellers så kjedelig appelsin. Er det lov å spørre om tekninkken? Eneste jeg har å utsette, som egentlig bare er flisespikkeri, er at jeg føler at appelsinen heller litt til den ene siden. Føler at den faller litt.
Tore Arnt N.

Hei,dette har du virkelig fått til bra,synes bakgrunnen å omgivelsene var bra,laget et bilde av appelsinen jeg å ble egentlig veldig kjedlig,men du kan kansje fortelle meg hvordan du fikk til dette???:-)
Marthe B.

Hei. .dette syntes jeg var rått. Bra ide bak det og stilig utført komposisjon. Kreativt!
Rune O.

Utrolig kreativt.

Bra gjennomført, men pass litt på skyggene. For å pirke: Nedre del av glidelåsen burde vært mørkere, siden den går innover i appelsinens skyggeside. Her er det et unødvendig høylys i glidelåsen.
''Tappen'' på glidelåsen burde også kaste skygge mot venstre (siden lyset kommer fra ovenfra høyre side i bildet). det samme gjelder skygge fra taggene øverst til høyre på glidelåsen og innover frukkjøttet.
Avsluttet .

Kjempetøft. :)
Irene A.

Hehe, kult. Har ingenting konstruktivt å komme med som ikke er sagt. Kreativt og veldig morsomt!
Ellen Therese R.

Hei Åsmund!

Dette var et morsom ide.
Men jeg synes ikke utførelsen er helt bra. Glidelåsen føles ikke som om den sitter på appelsinen. Foreslår at du kikker på hvordan tegnere får ting til å se 3-d ut. Har veldig mye med skyggeleggingingen å gjøre, og det er et skikkelig pirkearbeid. Se for eksempel tegningene til <a href=''http://www.sean.no''>SEAN</a>, en av mine favorittillustratører her i landet

Mvh Ellen
Andre V.

Utrolig kreativ og artig ide Åsmund! Skyggen på glidelåsen kan jobbes mer med, ellers så synes jeg den ser bra ut.

Mvh André fondrei tittentei
Åsmund J.

Takk for kommentarer og tips!

Bildet består av 3 lag. Appelsin, skrelt appelsin og en glidlås. Tok bilde av de tre i samme lys. La glidlåsen over appelsinen for å få riktig kurve. Brukte appelsinen med skall som bakgrunn i PS, duplikerte laget og la appelsinen uten skall under. Da er det bare og beskjære appelsinen med skall med en V form og tilpasse glidlåslaget med free transform til den passer. Etter det starter pirket med skygger og brusher for å få det til å se ''ekte'' ut.

Hold det igang!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu