Green on green
Green Honeycreeper (SVARTHODEHONNINGKRYPER)
<br>
En svært pen fugleart, hvor hunnnen har kamuflasjefargene i orden. Mellomamerikansk art. Hannen er tatt inn som lite bilde, så man ser grunnlaget for det norske navnet.
Bildet inngår i albumet Costa Rica -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger191
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_19728} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ann F.

Snedig effekt med å få med begge.
Fint bilde av hunnen, men jeg blir litt distrahert av den blåaktige fargen på det aller fremste uskarpe bladet. Men det er bare et LITE pirk.
Mvh Ann
Torunn B.

Jeg syns også det er et fint bilde av hunnen. Sterke farger og fin fokusering. Det er jo i grunnen greit at du vil vise oss hvordan det norske navnet er blitt til. Men med det innfelte bildet av hannen, syns jeg det får litt mer preg av leksikon og pedagogikk enn jeg ville foretrekke her. Jeg tror bildet av hunnen hadde vært helt flott alene.

Torunn :-)
Ketil K.

Ok. Men føler at et ''rent'' bilde her blir litt feil. Hensikten her er ment å vise fuglen i sitt rette miljø, mitt oppi bladverket, og hvordan den nesten forsvinner mellom bladene. I tillegg at sjatteringene i hodet/nakke matcher sjatteringene i bladet bak. Denne fuglen er ikke lett å oppdage!
Ketil K.

Til TB: Innfeldt bilde. Ja det var kanskje å presse litt mye. Alt til sin tid. Skal ikke gjøre det noe mer, enig.
Torunn B.

Hei, Ketil!
Du må jo bare gjøre som du vil. Dette var bare min egen mening :) Du har vært veldig observant som oppdaget fuglen i alt det grønne.
Nikolai E.

Faktisk en brilliant ide å legge inn bildet av hannen. Vurderte du alternative plasseringer, f.eks oppe i venstre hjørnet? Kanskje det også hadde gjort seg med en ramme rundt det innfelte bildet.
Ketil K.

Takker for kommentarene. NE: Ser vel at bildet blir lett forstyrret av bildet av hannen. Jeg vurderte å sette bildet inn akkurat der du sier, men der var det et par fine grønne blader. La bildet inn i et ''tomt'' felt i stedet. Enig i det med ramme, slik at det innfeldte bildet fremstår som noe uavhengig - ok. Greit at det er litt forskjellige meninger om dette, men tror jeg skal holde på å slutte med å felle inn bilder.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu