stylist: Hege Alm
model: Marit
Utstyr
  • eos 5D
  • 20-35
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger872
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_197361} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (27)
Helge R.

Hei!!
På grensen av det maksimale, rått, fullt av gørr, lys og farger på sitt beste. Mega komposisjon. Øya er helt topp, selv naglene er riktig plassert, kan bare gi meg helt over, anbefaler dette bildet hilsen
:)Helge
Ketil K.

Dette ble voldsomt! Øynene lyser opp, i noe kristusaktige greier, sklidd ned fra korset? Ikke helt sikker på om jeg skal ta dette humoristisk, eller som tragisk overført. Skulle gjerne sett bildet i litt større format. Tøff komposisjon med utradisjonelle valg.
Jan Ivar V.

Smakløst, og ikke minst respektløst.
Avsluttet .

Full applaus fra meg. Utrolig dyktig utført. Nesten hypnotiskt.

mvh Wilhelm
Geir Andre L.

Enig med Jan Ivar..FRYKTELIG!!
Andre V.

Utrolig godt gjennomført. Føyer meg til de POSITIVE anmerkningene over. Kunne også tet meg å sett det større.

Smakløst og respektløst er det laaangt i fra Christer.

André
Geir F.

Slike bilder kan tolkes på mange måter, kommer helt an på hva man vil formidle med et så pass sterkt uttrykk. Hvis man bare vil gjøre seg interessant og flørte med manges viktige dymboler er det definitivt smakløst.

Men det kan også ligge helt andre dimensjoner i et slikt bilde. Her må man bare lete og evt finne.

Håndtverksmessig og kunstnerisk holder du ihvertfall kvaliteter som mange vil misunne deg.

-geir f-
Asbjørn M.

De dristige utsnittet utfordrer. Ligg en del symbolikk her.
Spesielt ! Likte dette.

Asbjørn
Kamran I.

hei,
hiver meg i havet med resten denne gangen jeg også, for dette var ekstremt flott sammensetning av de elementene et sånt bilde krever. full pott. Bravo.

mvh,
-Kamran-
Leif G.

Idéen og komposisjonen er god, men det burde vel vært en skygge over øyepartiet fra tornekransen?! Og de vertikale lyse stripene i fjellet fortsetter oppå korset og hånden til høyre på bildet. Ville sjekket rekkfølgen på layerene. Savner også noe mer fremtredende skyggevirkning fra korset over hodet.
Christer B.

Hjertelig takk for oppmuntrende kommentarer. Regnet med at det ville virke støtende på enkelte. Jeg er ikke redd for å bruke blasfemiske virkemidler, selvom det ikke var utgangspunktet denne gangen. Jeg har full respekt for kristene og null respekt for kristendommen. Dette er en del av en skoleoppgave, stikkord besettelse og antikrist.

LG: Det ER skygge over øynene fra kransen, jeg har bare lyst opp litt i selve øya, det var helt nødvendig. Bakgrunnen er en vanlig vegg, layeret oppå vil jeg ha sånn! jfr bilde nr. 238098
Leif G.

Jeg ser at jeg har vært litt unøyaktig når jeg kommenterte skyggen over øyepartiet. Får derfor presisere: Jeg savnet skygge ved siden av øynene, over tinningen. Ikke over selve øynene. Beklager.
marius n.

for det første så sier christer noe viktig her, han respektere kristne, ikke kristendommen...
akkurat som som paralellen til den norske stats religion, så åpenbart sekularisert som den er.

for meg er dette midt i blinken, rått og brutalt og som vanlig viser du klasse av dimensjoner.
liker texturen meget godt, alt annet ville blitt feil.

marius
Jan Ivar V.

Jeg tror ikke vi skal lage noen stor debatt under dette bildet, men jeg syns det er litt flåsete sagt at du ''har full respekt for kristene og null respekt for kristendommen''.

Ved å lage et slikt bilde, og ikke minst publisere det, håner du tydelig og åpenbart det som betyr aller mest for en kristen - nemlig Jesu korsfestelse. Jeg respekterer alle som ikke deler min tro, det være seg muslimer, hinduister eller ateister. Derfor er jeg veldig varsom med hva jeg sier, hva jeg gjør eller hva jeg publiserer på nettet.

Jeg gjør ikke noe som jeg VET vil håne andre menneskers livssyn på det groveste. Det burde kanskje ikke du heller gjøre hvis du virkelig har respekt for bl.a. oss kristne? Jeg stiller spørsmålstegn ved hva slags respekt dette i så fall er snakk om.

Du har for øvrig en rekke gode bilder som åpenbart bevitner at du er en kreativ og dyktig fotograf.

Mvh
Jan Ivar
Helge R.

Hei!!
På grunn av fyren på korset har kristne toturert og myrdet milioner av uskyldige. For meg er det et hån mot menneskeheten at de fremdeles får drive på med religionen sin.
Jeg ser likhetstrekk mellom kristne og ny nazister, begge prøver å fortrenge fortidens grusomheter, se på dem, nystriglet og med nyvaskede hender prøver de å servere oss nyinnpakket svada brygget på gamle løgner, hilsen
:)Helge
christopher t.

funker som faen-snedig symbolikk-ellers pleide jo kristenfolket mye å sette fyr på dem
TRUX
Christer B.

Takker alle!
Det jeg mener Jens, er at jeg har respekt for kristene men ikke kristendommen på samme måte som jeg har respekt for narkomane men ikke for heroinet, hvis du skjønner. Jeg mener bestemt at kristendommen har sørger for langt mer negativt enn positivt gjennom historien, selvom ditt argument sikkert er at det er ikke selve religionen som skal ha skylda, men måten den tolkes på. Vel, det går ut på ett for min del. Hvis Gud er allvitende, burde han visst hvor det bar. Gud er i så fall ikke god. Det er på tide at en og annen stikker finger'n i jorda og innser at de baserer sin livsløgn på en 1500 år gammel eventyrbok hvor vitterlig alt som står kan tilbakebevises.

Men dette blir bare en flåsete diskusjon på siden av hva disse nettsidene er ment for, jeg har ikke planlagt dette motivet for å provosere kristene, men det plager meg heller ikke at det gjør det..
Dag T.

Passe gal! Bra!
Avsluttet .

Et skikkelig ''saftig'' bilde dette Christer, ingen tvil om at du kan sakene dine.Synes ikke dette bildet er mere respektløst eller balsfemisk enn mye av det kristedommen selv ''serverer'' uten at jeg skal gå i detaljer på det område.

Synes enkeltes meninger her er noe tragi-komiske ..JA..kristendommen har mye ''blod på hendene'', men prøv du bare som en kristen å nekte å gå inn i forsvaret (delta i krig)..så er det OGSÅ galt .ikke er det enkelt å gjøre alle til lags og det er det heller ingen som klarer.

Den farligste løgnen er oftest den som ligner på sannheten. er det ensbetydende med at sanheten er borte.??

Hilsen Kim
Ioannis L.

Utrolig flott arbeid!
Jeg liker den nye stilen du presenterer meget godt! :)
Kristoffer L.

Et meget dyktig laget bilde, og et eksempel på hva godt teamwork kan bety for et resultat.

Pirk: Er litt usikker på plasseringen av naglene; tror også det ville vært mer blod fra dem, og at det ville renne rett ned mot bakken, ikke i 45 graders vinkel.

Symbolikk: Bildet er en besvarelse på oppgaven du beskriver, med stikkord besettelse og Antikrist. En utrolig kompleks oppgave. Et av de store ubesvarte teologiske spørsmål opp gjennom århundrene, har jo vært nettopp ''hvem - og hva - er Antikrist''? Og hvordan arbeider han? Blant de få tingene vi vet, i alle fall om vi skal tro Åpenbaringen, er at Antikrist vil være overmåte populær, elsket, respektert og tilbedt over hele kloden. Antikrist vil være en forfører av rang - han vil forføre massene, og bli uangripelig gjennom deres oppslutning/tilbedelse/besettelse. Kanskje er det her besettelsen (i oppgaven) kommer inn - altså folkets besettelse av Antikrist?

Kan det være at Antikrist ikke er en person, men en idé - som f.eks. ''enkle løsninger på komplekse problemstillinger''? Denne ideen har jo enorm gjennomslagskraft over hele kloden, og mange har ofret livet for den.

I så fall er kanskje dette en kvinne som ofrer seg for Antikrist, i blind hengivenhet.

Eller er det Kvinnen som er Antikrist, dvs. Djevelen i egen person? (endel av oss menn har vel ment det, opp gjennom århundrene) Kvinne på korset = en rettferdig avstraffelse. Herav også den (historisk sett) nyere forestillingen om kvinnen som et uskyldig offer. Ofte har jo også dette vist seg å være en dødelig besettelse/bedrag/selvbedrag. Likevel er vi antakelig lenger inn i hore/madonna-symbolikken da, enn i Antikrist.

Når en er klar over at bildet er en oppgavebesvarelse med akkurat det temaet den har, gir det tankene en god del å spinne på.

Ser en bildet revet ut fra en slik sammenheng (slik de fleste kanskje vil gjøre), vil kanskje de kulerunde, zombie-aktige øynene føre til at det lettere kan tolkes som harsellas...

- Kristoffer
Kristoffer L.

PS. Beklager en liten redigeringsfeil mot slutten av mitt tredje siste avsnitt:

Nest siste setning skal være: ''Ofte har jo også begge disse forestillingene vist seg å være en dødelig besettelse/bedrag/selvbedrag.''

- Kristoffer
Kamran K.

uff a meg.. folk som ikke vet grensa mellom passa sminke og helt disnyland....
Gerry F.

dette var bra...kan virk elitt blasfemisk i måten du fremstiller den som er korsfestet! ser ut som en demon enn et emnnneske...bilde til diskusjon og ettertanke...en lavmælt diskusjon også! du provoserer ikke,men du gir rom for tankespill osv!


gerry
Erland P.

Hej
Stærkt og et meget godt tænkt billede,flot
Hilsen
erland
Avsluttet .

bla bla bla kristendom!!!
du steike hvor lei jeg er av at vi ikke kristne skal ta hensyn til de kristne. hva med at de kristne kan finne seg i at enkelte ikke , sorry, mange ikke er kristne og har sin egen mening...
det er så og si bestandig vi som skal ta hensyn til de kristne. den dagen kristne klarer å forstå at de fleste tror på seg selv istede for noe som får meg til å riste på hodet, og kan klare å høre ''litt stygge'' ord, ja da snør det kokkosboller oppover!!!

dette er bare et bilde! dere ser selv hva dere vil se. skjerp dere!!!
( måtte bare få ut litt frustrasjon over de negative kommentarene)
hat meg om dere må, eller diskuter videre. kommer ingen vei med det uansett. for min del har jeg masse jeg kan si videre! men skal la være...

kunne kanskje vært bittelitt mere skygger rundt øya, men jeg liker dette bildet veldig godt:)
liker det makabre, groteske i det. øya som borrer seg gjennom beskueren.
SUPERT!
Avsluttet .

bla bla bla kristendom!!!
du steike hvor lei jeg er av at vi ikke kristne skal ta hensyn til de kristne. hva med at de kristne kan finne seg i at enkelte ikke , sorry, mange ikke er kristne og har sin egen mening...
det er så og si bestandig vi som skal ta hensyn til de kristne. den dagen kristne klarer å forstå at de fleste tror på seg selv istede for noe som får meg til å riste på hodet, og kan klare å høre ''litt stygge'' ord, ja da snør det kokkosboller oppover!!!

dette er bare et bilde! dere ser selv hva dere vil se. skjerp dere!!!
( måtte bare få ut litt frustrasjon over de negative kommentarene)
hat meg om dere må, eller diskuter videre. kommer ingen vei med det uansett. for min del har jeg masse jeg kan si videre! men skal la være...

kunne kanskje vært bittelitt mere skygger rundt øya, men jeg liker dette bildet veldig godt:)
liker det makabre, groteske i det. øya som borrer seg gjennom beskueren.
SUPERT!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu