Uteligger
Dette tok jeg av en uteligger i selveste Trondheim by. Han spurte: har du nå røyk t mæ? da kan du få ta bilde av mæ. Jeg sa jeg ikke hadde noe røyk, men æ kan ta bilde av dæ forde? :P Ja, sa han, da må du send d i avisa.. (vel sendte det aldri i avisen da)
Liker det.. han er døpt Jakob, etter bussen bak som gikk til jakobsli, men vises bae jakob..:)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-18 22:01:45
    Versjon #2
Utstyr
  • canon eos 350D
  • 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger407
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_197395} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Nina R.

hvordan endrer man bakgrunn?? det ble grått, burde vært hvitt eller svar?
Avsluttet .

Skjønner ikke helt hva du spør etter her..? Er dette originalen ubehandla?
Navn er du god på.
Kamran I.

hei
Når du har logget inn, trykk på rediger under bildet, så etter litt scroll i neste vindu nedover, kan du velge hva slags bakgrunn du vil at bildet vises oppå. For d er vel det du tenkte på høres det ut som...

mvh,
-Kamran-
Marius S.

Heisann

Et veldig artig utrykk på kameraten (jakob) Et herlig objekt...
Gir meg ikke så veldig mye, skulle kanskje fått frem noe som sier at mannen er uteligger i bilde :)

jms
Nina R.

mente bare bakgrunnen i farger, men nå er de endret ;) vel, man ser jo at mannen er sugen på både røyk og øl? :p neida, sant som du sier.. man ser ikke ''hjemmet'' hans, så vanskelig å se at han er uteliogger.. men synes det er et morsomt bilde.. de er litt mer bortgjemt i trondheim enn i oslo.. desuten er de hyggeligere enn man tror :) liker smilerynkene ved øynene hannes :p hih.. i tilleg måtte jeg skyndte meg å ta bilde-fange øyeblikket hvor han ga en snasen grimase til meg ;) han poserte vetu..
Nina R.

på samme måte : mange har bilder av gatebarn i land.. å det kan være et helt vanlig bilde av et barn som ser trist ut... står det ''gatebarn'', så ser folk det, å de synes bildet er flott (om det er det da).. her.. står at det er en uteligger.. å da oppdager man pluttselig.. aha :p åsså ser man at mannen har lyst på en sigg eller to..
Avsluttet .

Jeg finner tittelen litt provoserende, det er nesten som du ikke ser ham som et individ, men som et objekt for en lidelse-estetikk (noe som forøvrig ikke er uvanlig blant fotografer).

Bildet er ellers morsomt, og du kunne endret uttrykket fra litt kynisk til varmt ved f.eks. å titulere bildet «Jakob».

Rent teknisk savner jeg de dypeste tonene, hvis du har tilgang til nivåkontroller (levels) bør du dra knappen til venstre i histogrammet lenger mot høyre.
Nina R.

hmm.. kan ikke si meg helt enig.. tror du overreagerer litt.. om du har et bilde av et barn i afrika.. som heter Turid :p så kaller du det kanskje ''barn i Afrika''.. skal jeg begynne å påstå at du ikke ser på barnet som et individ, men et objekt? du burde kalt henne Turid.. hmm.. tror folk finner bildet mer spennende om det heter ''barn i Afrika''. men det er min mening.. stå på ! ;)

vet ikke om jeg skjønte hva du mente på det siste..
Avsluttet .

Hei igjen,

Synes bildet av denna karen og utrykket er godt, men mangler litt på det tekniske. Ville spott målt på han for å ikke få den overeksp himmelen. Det er ikke så lett med den mørke jakka og den lyse bakgrunnen.

mvh
Tommy
Nina R.

Hei du Tommy ;) joda, men når man har en mulighet til å knipse et bilde av en fyr, så er det ikke lett å tenke på det tekniske og bruke en time på å finne ut hvordan bildet kan bli på best måte..
spott målt?? hmm
Jostein H.

Flott bilde og nydelig uttrykk. Jeg husker det, la merke til det den dagen du la det inn. Når jeg nå tilfeldigvis kikker gjennom bildene dine kom jeg plutselig på det igjen... Jeg synes portrettet er flott, det er mange hvisser og dersomer, det er det alltid her på ''dotten''. Du svarer greit for deg.

Jeg personlig ville forsøkt å ta vekk bussen i ps. Synes at modellen i seg selv er så fantastisk.

Generelt synes jeg du tar masse flotte bilder. Men det visste du vel??? hehe.

Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu