Skal vi se, - jo, det var da her jeg fløy in?
Vanskelig å se, med alle denne fargetåka - hvor ER flyvendeinsektlederne!
(Ref. bilde nr. 240780)
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger466
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_197561} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Steinulf L.
Svært så elegant og vakkert. Du har klare farger og velplassert skarphet på en blomst som er vanskelig å fange på brikken på en tilfredsstillende måte.
Bjørn H.
Bra innsektsbilde dette Ann, savner kun litt, bedre kontakt.. :))


Ganske så delikat, harmonisk bakgrunn, behagelige farger, og en fin bruk av dybdeskarpheten. Minuset er komposisjonen hvor blomsten etter min mening nesten tangerer kanten i bånn. Dermed faller jeg ikke helt til ro.

Du har mange fine bilder i mappa di..

Bjørn.
Stig Børre E.
Nydelig igjen. Fargene er utrolig flotte. Det kan du.
Syns komp. også er veldig bra her. Delikat.

StigB
Ole Walter S.
flotte farger, morsom idé med fluen på vei inn/ut, skarpheten sitter også som den skal. Skal jeg sette fingeren på noe må det være det lille bladet som stikker ut til venstre, det kunne du klonet vekk.

Ole Walter
Ivar B.
Fint bilde dette Ann. Nydelige farger, og flott skarphet der det skal være skarpt, liker sløringen i høyre del av bildet. Er litt usikker på komposisjonen, synes det fungerer greit, men faller ikke helt til ro med den heller. Lurer faktisk på om jeg synes det hadde vært bedre å ''bryte regelen'' og satt blomsten i midtstilling, kanskje dette hadde gitt bilde En slag ro. Synes du har mange spennende makrobilder til inspirasjon. Mvh Ivar
Lars-Anders M.
To meget fine bilder du lagt ut her. Du er flink og har god sans for blomsterbilder. Du isolerer motivet godt. Og bruker en naturlig måte å forbedre bilder på i Photoshop (hvis du bruker programmet til det) Ok.
Tine H.
Det er sagt det meste, vil bare gratulere med enda et flott bilde. Er herved inspirert til å sette meg inn i photoshops mystiske verden. Tine
Lars B.
Dette var jo et flott bilde. Fin effekt med de duse, utviskede fargene mot det skarpe hovedmotivet.
- Lars
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg har vært inn og sett på dette bildet flere ganger, Ann. Det er vakkert. Jeg kan nesten kjenne den myke stemora.. Flotte farger og skarpheten ligger supert.

vh ingebjørg
ingeborg w.
Fargene er fine og det er morsomt med det lille mini mini mini insektet. Jeg synes dog tåka som dekker hele høyre side og vel så det ikke funker, selv om det vel er den du henspeiler på i teksten.
Thomas M.
Herlig og drømmende bilde. alltid noe bra fra deg, og da mener jeg det!! kjempetøff komposisjon, og fargene er lekre. alt i alt...berre lekkert:)

Thomas Mørch
Kjell Sigurd S.
Herlige farger og en flott blomst. Høyresiden fungerer godt til å lede blikket mot motivet, men er samtidig et uromoment for øyet. Hmm... blir ikke enig med meg selv om det er positivt eller negativt for bildet - men liker helheten og da er det vel bra :-)

Kjell S
Ann F.
Takk for kommentarer, meninger, innspill og forslag.

Jeg var selv litt i tvil om det diffuse i høyre del av bildet ville dominere for myhe, er det faktisk litt enda. Har mange varianter dra denne sesjonen, men dette var det eneste med insekt på plass. Og siden de dere vet hvor liten en stemorsblomst er (denne er IKKE hagevarianten, men bitteliten, forglemt, overgrodd og vokste på skrinn jord), er ikke insektet stort mer enn 2-3 mm. Så derfor var det denne jeg valgte, jeg synes det var gøy å få den med.

Tine: du trenger ikke Photoshops eller annen mystikk for dette og lign. bilder. tvertimot, de kan neppe lages i PS.
Det du trenger, er et speilreflekskamera og et makroobjektiv med stor lyssstyrke. Det som er gjort i PS her, er bare en liten justering av curves for å øke kontrasten og rendyrke fargemetningen, en finpuss av støymengden i bildet, og litt USM. Alle andre ''effekter'', både her og på mine makrobilder generelt, er ''laget'' i kamera med de muligheter DSLR og makroobjektiv gir.

Mvh Ann
Per Harald O.
Godt og vakkert komponert!
Elna T.
hei Ann! Behaglig og godt bilde å sjå på...mvh elna
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu