Gråvær ved Festein fyr
Bildet var i utgangspunktet preget av nokså flatt og kjedelig lys. Har justert en god del på lys og kontrast i ettertid. Har også fjernet en del støy (som det var mye av).
Synes selv at sluttresultatet er brukbart, med unntak av en del støy i bildet.
Utstyr
  • Olympus Camedia 750
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger546
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_197665} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Hei
En av mine favorittplasser dette her. Et område hvor jeg finner mange motiver med Feistein fyr der ute.
Ser du har slitt litt med det tekniske. Men bølgen er ganske enestående og blir hovedmotivet i bildet her. Synes nesten den er litt unaturlig plassert grunnet farve på bølgen og vannet lenger ute som tildels virker rolig og ganske så blått. Blir nok ikke helt fortrolig med størrelseforhold/avstand fra stranden og ut til fyret.
Men når det er sagt så sitter du igjen med et bra bilde, spesiellt bølgen engasjerte meg. Har du prøvd å kjøre himmelen igjennom Neat Image for å få fjernet om mulig mer av støyen der?

Merkelig at bildet er anbefalt med 0 kommentarer; teknisk feil?

mvh arild
Bjørn-Atle A.

bilde nr. 243822 Takker for kommentar. Bildet er tatt fra stranden på fastlandet med teleforlenger (tilsvarer ca. 640mm) (Bølgene bryter mot stranden). Riktig at jeg har slitt en del med det tekniske. Svakheten med dette kameraet er nettopp mye støy i dårlige lysforhold. Har fjernet støy i elements4, men har ikke NeatImage.
Jan Frode A.

Den nevnte støyen sjenerer så absolutt ikke for helhetsinntrykket. Egentlig forsterker den bare inntrykket av gråværet. Liker godt fargetonene i bildet. Bølga som brytes og råken fra denne er jo bare helt toppers! :-)
Jeg tror nok jeg ville kuttet bittelittegranne i bunnen; en beskjæring til like over de små bølgetoppene langs bilekanten.

mvh Jan Frode
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg likte godt dette bildet.

Syns virkelig du formidler uversstemningen og energien på en god måte, ser ikke noe nevneverdig støy på min nye lcd-skjerm, og den avslører rimelig kjapt når det er støy i et bilde.

Inger Anne
Ann T.

Jeg blir fanget av bølgen og farger på sjøen til å se på dette. Når jeg ser på hele bilde er jeg enda mer imponert. Dette er vakkert!
Hilsen, Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu