Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde150mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger442
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_197769} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Steinulf L.
Ganske så lekkert. Luftig og fint, får nesten høydefølelse her. En vellaget macro,teknisk bra.
Ivar B.
Dette fungerer utmerket i mine øyne, alt det difuse i bildet retter fokusen mot fluen, en nydelig bakgrunn der bildet hadde vært langt kjedligere uten, den gule flekken i øvre venstre kant, samt den grønne stilken i bakgrunnen av blomsten.Fint bilde dette! Mvh Ivar
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg synes at blir litt for mye glow her. Kronbladene gror sammen og fluen får en ramme rundt seg. Bakgrunnsfarge og komposisjon er fin.

vh ingebjørg
Inge S.
Hei.
Et enkelt og stilrent motiv med duse fine farger

Mvh Inge
Bjørn H.
Hei Tom -

Syns du virkelig er inne på noe flott her. Komposisjonen er spennende med bra utnyttelse av bildeflaten.

Sart og defust lys.

Men, ....syns i grunnen det hele blir vel, defust om du skjønner. Savner noe mer skarphet på blomsten, kanskje bare ''litt'' ytterst på en av bladene f.eks .. :)

Men uansett, her er flua midtpunktet. Hadde den vært helt i mål hadde bildet stått seg. Den fremstår litt for blørete og det vises en mørk liten glorie rundt den spinkle kroppen som trekker ned.

Men bildet er ok for det :)

God sommer -

Bjørn



Tom A. T.
Takker for tilbakemeldinger. Bakgrunnen er bluret i ps, og det er vel derfor den mørke glorien syntes. Jeg er for øvrig enig i at den ikke er noe pluss, men blomsten er ikke annerledes enn den er på brikka og fremstår vel såpass uskarp pga bruk av stor blenderåpning. Jeg hadde ikke med stativ og en lett bris gjorde at det ble umulig å blende mere ned. Selv syntes jeg at blomsten er vel fremtredende og skarp i fargen og syntes slike bilder fungerer bedre der hovedmotivet ( myggen i dettte tilfellet ) sitter plassert på et mindre fremtredende element.
mvh Tom T
Avsluttet .
Et veldig lekkert bilde. Fint plassert i bildeflata. Liker den duse bakgrunnen.
Jan O Ø.
Hei. Et veldig vakkert bilde dette her. Finner ikke noe negativt.
Mvh Jan O.
Ann F.
Spesiell effekt du har oppnådd med blurringen, det virker som alt er softet utenom flua (ser jo at du ikke har brukt diffuse glow, men det virket sånn ved første øyekast).
Litt for spesielt, egentlig, mest pga glorien.

Bildet virker på en måte litt tomt, elementene er langt fra hverandre uten innbyrdes logisk sammenheng. Men om du strammer opp utsnittet, mister du flere av dem siden avstanden er såpass stor.
Det beste ved bildet, er den pussige røde flunesa (?) - og at du har et magentafelt oppe t.v. og nede t.h., med en skrålinje i en annen farge mellom dem hvor hovedmotivet er plassert, og en liten gjentagelse av hovedmotivet lenger ned i samme diagonal. Det fungerer bra.

Terningkast 3. Nei, OK da, 4. Under sterk tvil.

Mvh Ann
Torbjørn K.
Fint diffust lys og harmoniske farger her. Er litt usikker på om du burde gått litt nærmere her, men tror det bør være slik som det er. Dette er for meg mer et blomsterbilde med ''en spennende detalj'' enn et innsekt-bilde (ikke noe negativt med det altså, men slike ''midt-i-mellom-bilder fungerer skjelden). Jeg er også litt usikker på om jeg liker glow-en som jeg ser antydning til. Vet ikke om denne er tiltenkt eller om det er en bi-effekt av bildebehandlinga. Så alt i alt ble dette litt ''midt på treet,'' pent, men jeg ramler ikke helt av stolen.

Torbjørn

Tom A. T.
Takk til dere siste også. Tobjørn som du ser av min egen kommentar over her så syntes jeg også det er litt for mye blomst i bildeflaten som tar opmerksomheten vekk fra insektet. Går jeg nærmere ( hvilket jeg selvfølgelig har flere versjoner av ) blir det enda mere blomst så det får bli denne varianten som er noe midt i mellom som du skriver. Ser ut som vi er ganske enige om dette ;o)..
mvh Tom T
Wigdis W.
Jeg blir som alltid imponert over dine macro-bilder og dette er ikke noe unntak. Finner ikke noe som trekker det ned bortsett fra den lille ''glorien'' rundt insektet . Kan ikke være helt enkelt å få til det lille insektet så sylskarpt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu