the bride to be
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger691
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_197908} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Nina C. K.
Dette bildet fanget umiddelbart min oppmerksomhet. Det har noe lyst og åpent over seg. Og det er utrolig vakkert, både i komposisjon og farge. Piken har et nydelig ansikt. De myke linjene hele veien rundt (blomsten, bølgene i håret, og rysjene på kjolen) rammer inn bildet på en fin måte. Blomsten med tilhørende blad er helt bevisst plassert i forhold til helheten. Form og farge på blomsten i håret og kjoleermet balanserer mot hverandre. Også øynene og det grønne i bakgrunnen snakker sammen. Jeg kan bare gratulere med et harmonisk og svært vakkert foto. Ord blir fattige når man skal prøve å si noe positiv.
Avsluttet .
Litt uheldig med lyset rundt nese og panne, men ellers et søtt portrett! Fint blikk på modellen.
Bra!

--
mvh
Bjørnar Hauge
Carsten S.
Som NCK sir, å sette mening man har om et bilde om i ord kan blir vanskelig.
Jeg si rett og slett at det er et 'hyggelig protrett'. Sommerlig, lykkelig, forventlingsfull (siste er nok hentet litt fra tittelen). Her har fotografen og modellen funnet 'tone' ;)
Høylyset er på kanten men går an. Det som er verrer, syns jeg, er at fargene stemmer ikke. Man kan godt ser det på hudfargen. Justerer man det, retter seg det høylyse noe.
En annen ting er at øyene kunne vært skapere.
Noen gang ser man en film som er ikke sette noen nye målestokk men etterlater bare en god følelse. Din portrett er sånn. (litt krukkete kanskje, men det er altså positiv ment.)
Trond H.
Takk for tilbakemeldinger. Det er en liten utbrent flekk helt ytterst på nesetippen, men ellers er det tegning overalt. Balanserte med vilje litt på kanten.

CS: sleit litt med fargene, redigerte på en maskin, la det inn på ein annan, pluss printet det ut. Alle tre kom ut med forskjellig resultat... Det er ikkje store forskjellen, men den er som du påpeker ganske merkbar, så kalibrering i de fleste ledd er nok påkrevet.
Dersom du kunne påpeike noko fargestikk, kva kan du si da? (mine forskjeller var hovudsakeleg i gulfarge, på denne pc'en kom det definitivt mest gult, så eg fargekorrigerte litt når eg kom såpass langt som til denne. Kan det være at det er denne som må rettes på, at korrigeringen bakfyrte?) Svært interessert i merknader ang dette.

om sjølve biletet, dette var ein del av eit utdrikningslag, og bruden skulle fotograferes. Gjorde mange ulike poseringer, og endte opp med mange ulike uttrykk, fra det veldig lekne, til det veldig sarte. Dette endte vel opp i retning mot det siste.

Tusen takk for tanker og tilbakemeldinger.

MVH TH
Trond H.
PS, øynene er dønn skarpe i originalfilne, så det kan nok fikses med litt mer selektiv USM

MVH TH
Eirik H.
Vakkert portrett Trond, men mest fordi jenta er vakker. Reint biletemessig er hjørnet oppe til høgre i overkant lyst. Den nedre tredjedelen er òg litt rotete, og blusen/kjolen dekkar for haka.
Trond H.
Akk, og eg som håpa på å gjemme meg bak modellens fortreffelege ytre ;-)
Carsten S.
TH: har sent deg en mail til din webmail.no adresse som stå i infodelen.
Syns ikke det med kjolen gjør noe. Det passer fint til ansikte/uttryk. Hun ser litt skjelmaktig(?) ut. Håper ordboka mi har vist meg riktig ord, så det er med et lite forbehold.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu