Bildet inngår i albumet uten navn -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger220
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_197982} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Kristin A O.

Beklager,men dette synes eg var ganske kjedelig. Pluss for ramma og plassering av motiv.. men ellers,.. ja. sorry for det.
Mvh Kristin
Stein Oleiv B.

hehe, ok da... sjønner hva du mener.. plasseringen var ikke topp som du sier, kanskje jeg kunne prøvd å endre litt i ps på det. hmm, ja skal se hva jeg får til:P
takk for ærlig komentar;)
Kristin A O.

holdt på å sei bare hyggelig,men det blei jo litt feil!.. Er jo ikkje bare hyggelig å få negativ kritikk då,men kjekt å sjå at du tar det som en mann! hehe..
men du misforstod meg. Eg meinte at det var Pluss for plasseringa av motivet. Det ligge vel godt innafor det som mitt auge oppfatta som det såkalla gylne snitt.
Det eg meinar som er uinterresant med dette bildet er bare .. hmm.. korleis skal eg sei det?-ok,rett på sak;sjølve bildet!

Altså;dette har vi sett mange,mange gangar før. Ville/kunne du tenke deg å ha dette på veggen? Er det noko nytt?Er det noko som fortell ei spennande historie? I mi meining er ikkje dette bildet det. Mange bilder kan være klisjeer og alikevel funke. Men for min del blir bilde av ei fyrstikk med flamme lite interessant å sjå på. For all del: jobb med det i ps. og smaken er jo som baken,kanskje synes du eller andre at eg er litt vel hard no,men eg meinar: La dette bildet ligge og gå på å prøv på nytt.
mvh helsing krasse kristin
Kristin A O.

Hei igjen!
Huff altså. Tok å såg gjennom bildene dine,og jammen e du ein kreativ kar gitt. Masse tøft å annerledes. Så eg skal holde ein god kjeft når det gjelde å tenke kreativt og ''å følla strømmen'' som du seie. -Så så får eg omformulere meg igjen: hehe..altså; Ikkje ditt beste ditta her;)
hihi.
Hilsen Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu