~~ Sommarynde ~~
Denne vesle arveblomen har eg venta i sommar, pga at den vart yndlingsblomen min sist år.. Den er så liten og yndig, og er som småstjerner i alt det grøne. Trass i blomeboka mi så fann eg ikkje rette navnet på den. Her er den med ein storkenebb frå hagen.
Bildet inngår i albumet - Arvefamilien - -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-06-27 02:29:27
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-06-27 02:37:02
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS20D
  • Canon Macro Lens EF 100mm 1:2.8
  • Brennvidde14mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger297
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_198124} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Steinulf L.

Sommerlig og fint bilde. Fine farger,men skulle gjerne sett bakgrunnsblomsten litt mer uskarp.
Torbjørn K.

Er enig med Steinulf her. Svært friske og fine farger, men bakgrunnen kunne med fordel vært enda mer uskarp.

Torbjørn
Hans Henrik F.

Synes din v32 er på rett vei. Liker dette utsnittet bedre enn 3'ern. Fint med den flotte og spesielle blomsten på den gode fargebakgrunnen. Men det er liksom noe jeg henger meg opp i i venstre del av bildet fremdeles. Antakelig det grønne området der.
Hans Henrik F.

En liiten glipp der - mente v2 :-)
Stig Børre E.

Pent. Fint lys og fine farger. Foretrekker vers.3. Enig i at bakgrunnen burde vært mer uta av fokus. Trekker litt for mye oppmerksomhet.

StigB
Avsluttet .

Hei Tone
Du er flink med blomster. Dette er og usedvanlig vakkert og jeg liker v3 best. Her får jeg best kontakt med den lille vakre blomsten som danderer seg blandt den større farverike blomsten i bakgrunnen. Jeg vil ikke anbefale deg å gjøre bakgrunnen mer uskarpt slik andre foreslår. Synes du treffer veldig bra og utsnittet i v3 er som sagt best.

mvh arild
Inger Anne Maritsdotter V.

#1 for min del Tone, den var meir enn god nok.
likte godt den delikate vesle blomen, og at den var i fokus mot den meir diffuse med dei fine fargane i bakgrunnen.

Inger Anne
Tone A.

Takk for alle kommentarar og gode råd. Eg prøvde meg på layers, men det gjekk ikkje så bra. Men eg skulle nok hatt ein anna tittel, pga at eg ville ha den vesle arven (som er ca.8 mm. i diam) saman med storkenebbstauden som har ei anna storleik men har fine fargar.
Eg ligg alltid når slik småe blomar skal fotograferast. Men igår var det litt vind, så eg stakk den vesle arven oppi storkenebben nedi ein kopp med verandadøra som vindstoppar. Allikevel så tok vinden i blomane. På stovegolvet låg eg og med hodet ut verandadøra der blomane stod i kveldssola. Men den vesle arven vart iallefall skarp med storknebben sine rosatonar bak. Neste gong vert det nok ein dusare bakgrunn, men gildt at Arild og Inger Anne likte bakgrunnen!
:) Tone
Jan Frode A.

Her er den ja; Toneblomsten som jeg kaller den. Arven ble jo ifjor på en måte ditt varemerke, med masse flotte bilder av de forskjellige variantene.
Her faller versjon #2 i smak. Jeg undrest litt med det samme, over bakgrunnen, men leser hva du skriver. Syntes i alle fall at den lille hvite gjorde seg godt slik du presenterer den. Artig å lese hvordan du går fram her :-) Jeg savner nok litt mere dybde og skarphet på selve arven her, spesielt syntes jeg at støvbærerne ikke kommer helt til sin rett her. Men jeg har en mistanke om at vi kommer til å se mere av arven framover :-)

mvh Jan Frode
ingebjørg fyrileiv g.

At dette er en yndling, kan jeg godt forstå! Så liten og så pen..
Jeg liker v#3 best, men kan ikke unngå å si at jeg savner mer skarphet.

-ingebjørg
Anne-Grethe S.

Versjon 3 blei skikkeleg fin. Litt annerledes og spesiell med blomsten i bakgrunnen.
Bra skarphet og fine fargar.

Mvh
Anne-Grethe
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu