Veronika
Belysning: Lampe foran til høyre for modellen ca. 1 meter opp fra gulvet. (elektrikerlampe fra Claes Olhsson) samt en gammel speedlite 220ex som ikke er i synk bestandig. Sola er bak modellen.

Fjernet hår fra ansiktet og gjort huden litt mykere og justert fargene litt.
Er selv ganske fornøyd. Vil gjerne høre andres kommentar når det gjelder teknikk. Brennvidde, blender, lukker og belysning.
Hva med etterarbeidet? Kommentar ønskes.
Fotograf
Utstyr
  • canon 350d
  • 28-80mm
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/3200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger494
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_198215} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Lars-Anders M.

Du ødelegger portrettet med blitsen. Lyset blir helt feil.
Avsluttet .

Reagerer litt på kommentaren med at blitsen ødelegger bildet! Jeg syns at det er det som gjør bildet litt spesielt. Fint lys og bakgrunnen blir ikke forstyrrende, men en aner at det er tatt ved sjøen en fin dag. Etterarbeidet er det ikke noe å si på. Sammen med en flott modell og en fin positur, syns jeg det var en bra portrettbilde.

Ludvig
Lars-Anders M.

Ja smaken er ikke lik hos alle.
roar h.

Bilder er meget bra synes jeg. Uten fill blitz så tror jeg dette ville blitt noe ordinært. Slik det er nå så fremmer du modellens ansikt i motlys. Ville kanskje justert ned EV noe på blitslyset, det er en anelse kraftig. Men et meget bra portrett som jeg ville croppet noe i nedkant. Rett overfor hennes bryster.
Kin G.

Takk for kommentarer folks.

LAM: Du kunne kanskje utdype kommentaren din. Det er det man lærer av.

Ludvig: Det du ser er Oslo skyline i solnedgang. Du ser Oslo Plaza og Postgirobygget i bakgrunnen.

Roar: Takk for utfyllende kommentar. Jeg innser vel at jeg må kjøpe meg en ny blitz som er kompatibel til kameraet. Den blitzen jeg bruker nå har jeg ingen kontroll over. Det forteller lukkertiden jeg har brukt litt om, eller? Lukkertid på 1/3200s. Skal det gå an å bruke så rask lukkertid med blitz? Andre ganger kommer blitzen før kameraet...
Derfor en ny blitz. Hva med Sigma?


Stian G.

Sigma blitz? har en EF-500 DG Super selv. Funker inmari bra. Kraftig blitz som ikke koster en arm heller. Likte bildet ditt. Sommerlig. Men kanskje som RH sier at blitzen er en anelse kraftig.
Lars-Anders M.

Jo jeg syns lyset blir flatt og alt for dominerende. Blits rett på er sjelden bra. Men visst kan jeg se en viss effekt om det er den du er ute etter. Så om du vil ha bildet slik er det ok for meg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu