Scaring me off
Jeg får klar beskjed om at jeg er uønsket.
Bildet inngår i albumet Asian snakes - Bildene er tatt i sørøst Asia, blant annet i medical snake farm i Bangkok. Ingen av bildene er tatt i såkalte snake show, som er rene underholdnings show.
Utstyr
  • Canon 20D
  • 70-300is
  • Brennvidde150mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger340
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_198526} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Jøss..ble nesten litt engstelig her!!
Fint bilde, hadde vel ønsket meg hele slangen. Men sittende på gulvet foran den, er det jo mere enn greit nok. Du hadde vel litt andre ting å tenke på...
Ole David P.

Hei Linda
Takk for kommentar

Jeg er helt enig, bildet hadde vært bedre om jeg hadde fått med hele løftet, men jeg var nødt for, kontinuerlig å følge cobraens bevegelser. Det var ingen sperre mellom meg og cobraen.

ODP
Ann F.

Interessant bilde av cobraen, med hullet i tunga (?) synlig. Egentlig mer spennende enn bilde nr. 244521. Det som trekker ned her, er bakgrunnen, den avslører at bildet er tatt innnendørs. Under såkalte kontrollerte forhold.
:-)

Men det er du sikkert fullt ut klar over selv, også.

Mvh Ann
Ole David P.

Hei Ann

Bildet er ikke tatt innendørs, men det er tak over gulvet hvor slangene kan bevege seg fritt, og hvor du kan sitte, vel å merke på eget ansvar. Alternativet er trygt opp på tribunen, men da blir bildevinkelen feil.

ODP
Ann F.

OK, I stand corrected, gulvet avslører at det ikke er fritt i naturen - da skulle det bli riktig.
:-)
Slangen i seg selv er like fint gjengitt uansett hvor det er, den lille manglende buen i bunnen plager ikke meg siden det også mangler en bit av buen t.v. Men har du mer å gå på i originalopptaket, kunne den bakre buen fått litt luft i stedet for å tangere bildekanten, ser jeg nå.

/Ann
ingeborg w.

Jeg synes det er imponerende. Hva gjør en ikke for et flott bilde? Du gjør mer enn meg. Den ser passelig sinna ut. Hva er det hullet i kjeften? Kommer det gift opp der?
Ole David P.

Takker for kommentar, hullet er puste organet.
Giften kommer ut gjennom tennene
ODP
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu