The Beauty of Imperfection 2
Ikke alle vannliljeblad har like smekre linjer og former , men de er vakre likevel
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger603
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_198831} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Jóhann Á.

Hei Fred!
Dette bildet syns jeg var utrolig bra. Minner om noen av dine tidligere bilder av samme motiv, men dette syns jeg er det beste hitttil. Liker fargene og at bladene har mørk bakgrunn. Bra igjen, Fred!

MvH, Johann
Avsluttet .

Delikate farger og et skarpt og fint bilde. Hadde muligens vurdert å klone vekk stilkene..
Fred S.

Takk til dere:
Så du likte denne best, Johann ? La selv ut den jeg hadde mest sans for på ''kritikken'', men du kan muligens ha rett. ''Skjønner hva jeg ville'', skriver du på det, og tenker sikkert på kontrasten ved det å sidestille de to ''perfekte'' mot den mer frynsete. Joda, det var vel noe sånt, men som sagt, kanskje dette er et bedre utgangspunkt likevel.
Leif: Nei, stilkene mine fjrener jeg ikke. Hadde sikkert blitt et ''renere'' bilde ut av det, men jeg foretrekker det slik.

vh fred
Terje K.

Syns også dette var det beste, nydelig fargespill og fint komponert. Fint med den lysegrønne ''stjerna'' midt i hvert blad og ja stilkene må absolutt være med syns jeg.

Terje
Olav E.

Dette bilde likte eg godt. Liker dei klare fargen på bladene og den svarte bakgrunnen.

Mvh Olav
Fred S.

Takk til Terje og Olav !

vh fred
Torbjørn K.

Jeg er også enig i at dette bildet er best, rett og slett fordi at det er enklere i komposisjonen. Det andre ble for tett og mer ''rotete.'' Stilkene må helt klart være med, nettop fordi de lager fine linjer i bildet. Fargene er meget bra, og så liker jeg at du har sort ''bakgrunn.'' Synes at det er bra at du har klart å lage noe ''pent'' av noe ''stygt.''

Torbjørn
Ivar B.

Herlig bilde! Også jeg synes dette er bedre enn ditt forrige, da det gir mer ro. Flott komposisjon. Fine farger og flott svart bakgrunn som isloerer hovedmotivet. Dette var meget bra. Mvh Ivar
Janne L.

Hei.
Bildet gir inntrykk av ro. Flott arbeid i ps. Bildet har unaturlige farger og bilde har mye farger. Men bildet kler det. God komposisjon. Akkuratt passe med elementer i bildet. Jeg likt godt de to stilkene. Stilkene er med på å lage liv i bildet.
Janne
Kurt S.

Den mørke bakgrunnen bidrar godt til å forsterke de friske fargene.
Mener å ha hørt at dersom man omgir seg med friske og fine farger skal det bidra til at man blir lettere til sinns.
I så måte var det derfor bra du la ut dette nå. Man kan trenge noe fint å se på. Å kikke ut av vinduet er ikke noe bra. Tåke, regn og yr midt på sommeren.
Dekorativt og vakkert!
Mvh Kurt
Ole E.

Ikke gæli dette. Det er fargene og skarpheten som fenger. Liker det sorte vannet. Veldig stilig.
Jan Ove H.

Vakkert bilde, Fred
Hadde du det bra i Praha?
Fortsatt god ferie.
Har kjøpt meg ny zoom.
mvh
Jan Ove
Per Harald O.

NYDELIG!!
Fred S.

Takk igjen for kommentarer og gode innspill. Jeg har endt opp med å være enig med dere; dette bildet er bedre enn det på ''kritikken'' i den forstand at de ''uperfekte'' får være alene om å utgjøre motivet, tittelen fungerer også bedre da.

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.

God morgen, Fred! Da fikk jeg endelig sett dette (såpass tok jeg meg nemlig ikke tid til i Danmark) og det er så absolutt ingen tvil om hva jeg liker best! Dette var strålende. Du får fram skjønnheten i de utslitte bladene svært bra.
Skarphet, farger og utsnitt er perfekt. Stilkene er nødvendige og viktige.
Et bilde å bli glad av.

Ha en fin solskinnsdag!

~ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu