Sommerflor
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF Micro Nikkor 55mm 1:2,8
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/80s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger317
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_199000} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Kjell Sigurd S.

Veldig bra og det beste av den siste serien din synes jeg. Fine repeterende former og flotte farger. Kanskje et lite kutt til venstre for å unngå sentrering av blomsterkronen nede? Herlig sommermotiv og noe å dra frem når høstmørket senker seg.

Kjell S
Avsluttet .

Flotte duse farger og god bruk av DOF. Flekk i høyre del av bildet som skjemmer noe.

Likte dette.

Mvh Kyrre Lien
Jóhann Á.

Hei Steinulf!
Når det gjelder fargesammensetningen, er vel ikke mye å si på den! Fargene harmonerer veldig fint. Det er også fint når noen av de formene som er skarpest, gjentas uskarpt innover i bildet, som her. Liker bruken av skarphets dypden. Veldig bra det her!

MvH, Johann
Andreas S.

Hei

Flott lek med farger som har en fin og behageling metning, gir en pastellfargefølelse. De to blomstene med et dúst preg oppe i høyre liker jeg spesielt godt.

mvh. Andreas D.
Ketil K.

Kreativt det her. Lurer på om det blir litt mye å forholde seg til og nederste blomsten er veldig midtstilt, selv om den inngår i en diagonal. Den mørke flekken til høyre bør lysnes.
Roger K.

Hei hei, Steinulf!
Du leker deg fint med sommerfloraen for tiden ser jeg. Om jeg liker helt bakgrunnen her blir nok en smak sak, men kanskje litt i meste laget. Det som jeg merker meg spessielt er den fremtredende glorien rundt blomsten i venstresiden. Den syntes jeg tok noe for mye av oppmerksomheten til bilde. Blikket mitt vil liksom tilbake til det og starte vandringen på nytt. Nå skal det sies at når farger begynner å bevege seg i retning av noe rosa så treffer det ikke helt, men det forringer ikke bildets kvalitet.

Mvh RK
Kurt S.

Kreativt. Flott sommerstemning med nydelige former, gjentakende former og vakre farger.
Det er sikkert rom for flere forskjellige utsnitt. Det fungerer imidlertid godt som du har det nå.
Skulle jeg komme med antydning til alternativt utsnitt vil jeg støtte Kjell Sigurd`s forslag.
En liten flekk, til venstre på bladet helt oppe til høyre, kan godt fjernes.
Mvh Kurt

Torbjørn K.

Jeg synes du virkelig begynner å få taket på disse blomsterbildene dine nå! En fargebombe av de skjeldne. Spennende komposisjon, og langt mer inspirerende å se på enn klassiske ''blomsterportrett.''

Torbjørn
Tone A.

Eit frodigt blomebilde med kronblada i forgrunnen som har litt spesielle former med vriding. Lekre rosatonar og friske grøntonar og med gjentekne former innover og som gir litt dybde. Saman med lys-og skuggespelet vert dette eit bugnande sommarbilde med friske fargar og ein spanande komposisjon.
:) Tone
May-Lise L.

Delikate sommerfarger :)
Jacob V.

Vakkre friske sommerfarger.


Mvh


Jacob
Inger-Lise S.

Delikat og lekkert! En nytelse å se på. Dyktig jobba!

Inger-Lise
Avsluttet .

Hei Steinulf
Jeg må si det at jeg liker veldig godt disse farvesprakende blomsterbildene som du har lagt ut i det siste. Og etter å ha sett igjennom de kommer jeg frem til at jeg liker ''En Midtsommernattsdrøm..'' best.

Virkelig flott dette bilde også, farver og former gjør det spennende og jeg blir glad til sinns å sitte å se på dem.

Vakkert og virkelig kreativt.

mvh arild
Ivar B.

Herlig bilde dette. Du har gjort et perfekt utsnitt av blomsten, som sprer seg i en estetisk vifteformasjon, og skaper et gjentagende mønster som gir bilde ro og godt å hvile øynene på. Nydelig bakgrunn med ordentlige sommerfarger. Dette ble er virkelig godt bilde. Mvh Ivar
Anne-Lise S.

Dette er ditt beste i denne serien (spanske margeritter?). Her har du et annerledes komp som gjør at øynene dras innover i bildet der de forsvinner i dushetens fargespill! Nydelig virkning for øyet!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu