Having fun
Må ses i full skjerm !
Hadde vært fint å få litt kritikk.... :)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger596
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_199596} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
John H.

Hei
Dette var et artig bilde. Omgivelsene, kulissene og modellen var flott. Jeg regner med at dette er et gammelt fiskevær og veggen bak modellen er gammelt treverk som du har fiksa litt på. Bildet ser planlagt ut og du burde under planlegginga rydda bort jerndingsen i hjørnet. Bildet oser av erotikk og det er fristerinnen som er ute og lokker med eppler. Samtidig som hun verner om de store oransje eggene, ( Blåsene), som også er fruktbarhetssymbol. Det som drar ned er støvlene og skjerfet. Bare føtter og rødt skjerf ville gitt en bedre efekt og et renere bilde. Modellen var veldig fin, ideen veldig god, bidet var fint, men kan forbedres med å ta turen en gang til. Dama blir sikkert med. Prøv også med flere varianter. Epplet er i fokus for modellen men ikke for oss som ser bildet. Hold epplet opp og se på det med et sultent blikk f. eks. Til slutt, et flott bilde som du kan være stolt av.
John
Olaf L.

Dette bildet likte jeg. Flott med den slitte bakgrunnen mot jenta. Fargene er også bra!
Liker gummistøvlene jeg da, ikke noe fetish men de var kule :)
Olaf
Terje K.

Jeg likte dette. De malingsslitte bølgeblikksplatene danner en fin bakgrunn for jenta. Fine metta farger.
Tror jeg ville kuttet bort det sorte feltet til venstre for å unngå midtstilt modell. Blåsa til høyre syns jeg da blir mer ballanserende for bildet.

Terje
Kormakur Mani H.

Hallo alle sammen.
Hjartelig takk for di fine kritikkene/kommentarene !! Setter stor pris på di !
John: Dette er ikkje fiskevær.. :) Dette er ein part av gammel bondegård, men er ser hvorfor folk kan misfårstå :) Eg har ikkje gjört noe med veggen, det eineste som eg har gjört er å kjöre opp kontrasten på bildet og fjernet litt rot. Eg er enig med stövlene og skjerfet.. ser det nå. Me skal ta os ein tur til til å ta flere bilder :) Takk takk for din gode kritikk !!!

Olaf: Joooo litt stövel fetish har du vel :) Takk for kommentaren !

Terje: Takk for din kritikk. Eg er enig med deg, dette må eg fikse !
Mads R.

Enig i det positive som er nevnt, hvis eg skal pirke på noko, så verkar det litt rart at det er så mykje vegg på venstre side - eg forstår ikkje det heilt. Den digre blåsa er jo eit ankerpunkt i biletet, men fell liksom litt ut av balanse (blir kutta litt i) på grunn av at kameraet peikar litt i ''feil'' retning.
Gerry F.

et fint bilde, kunne nok vært kuttet mer i nede for å få vekk de gresstusten iunder bøyen...fine sterke farger, flott positur og antrekk...bilde blir mer frekt og sexy om jeg kan si det sånn..

gerry

PS: heller barbeint enn de støvlene.,..synes jeg da...
Olaf L.

ok da....litt...
Sissel N.

Så herlig! Humoristisk, fargerikt og sprudlende!!!
Kormakur Mani H.

Tusund takk til alle !!!
Lars-Anders M.

Meget fint og fin.
Kormakur Mani H.

Takk for det Lars !
Susanne S.

Hej!
Detta var en härlig bild! Gillar dom röda färgklickarna i bilden. Söt modell också. :)
Eli L.

Litt rotete komp, men et flott bilde alliekvell. Knalle farger og spesiell stemning, stemningen kunne muligens blitt enda bedre om vi som ser på hadde fått et slags blikk fra modellen. Ikke nødvendigvis blikkontakt da. Nå snur hun seg liksom litt for mye bort uten grunn føler jeg. Får litt Alice in Wonderland-følelse av dette gitt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu