Evening light in Buskerud
Solen kommer gjennom etter en regnfylt dag. Tatt på veien mellom Skoger og Konnerud.
Det var vanskelig å få eksponeringen riktig i lav kveldsol. Fikk mange bilder overeksponert mens synes dette var OK.
Bildet inngår i albumet Norwegian Landscapes -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D50
  • Nikon AF-S NIKKOR 18-55mm
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger242
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_200104} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Steinulf L.

Veleksponert bilde. Tror jeg ville forsøkt et utsnitt med litt mindre forgrunn og kanskje kuttet litt i høyre side. Synes du har fanget lyset godt.
Andreas S.

Hei

Er veldig enig i eksponeringen her. Flott lys gjennom hele komposisjonen og skarpheten på loven/boligen er veldig fin. Dette landskapsbildet gjorde seg absolutt.

Mvh. Andreas D.
Odd Tore S.

Nydelig lys og bred Østlandsk bygd, typisk og pent. Bra plassering av bebyggelsen.
Traktorsporet i åkeren er jeg mindre begeistret for, det fanger blikket og leder det ut av bildet. To muligheter: Du kunne tatt et par skritt til høyre eller dreid utsnittet litt mer mot solen og unngått hele sporet, eller sett om det var muligheter til å bruke det som et interesselement i forgrunnen.
Jeg har ikke lyst til å foreslå noe kutt her, og setter så stor pris på den typen lys og landskap som du har i høyre side at jeg heller ville hatt mer av det.
Odd Tore
Avsluttet .

Nydelig bilde. Har ikke noe forslag til forbedring, men er enig med Odd Tore i at traktorsporet leder blikket ut av bildet.
Ann T.

Takk for hyggelige kommentarene alle sammen.
O.T. Enig i hva du sier om traktorsporet. Jeg tok noen bilder mer inn mot solen for å unngå dette, men resultatene bli for utbrent. Skal nok prøve igjen samme stedet og se hva jeg kan få til.
Hilsen, Ann
David P.

Veldig bra! Perfekt eksponert! Kan leve meg inn i bildet. Jeg tar notater og kopierer innstillingene for å prøve på kameraet, siden jeg også har litt problem med overeksponering =)
ingeborg w.

Det er mye pent i Buskerud og slike åpne landskaper gjør seg godt, spesielt i lav sol. Jeg synes dette ble vellykket og ville beholdt alt som det er, traktorspor, høyrekant, bånn og det hele. Dybden er god og stemningen likeså.
Bjorn F.

Hei. Severdig , velkomponert og vakkert.Fint med den høye himmelen, fremhever storheten i landskapet.
Hilsen Bjørn.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu