Tack för ingenting
En kuslig känsla ruvar på denna plats...som en surrealistisk dröm. En märklig oavslutad byggnad...inga verktyg, inga byggnadsarbetare, inget skräp, bara stilrena fasader utan tak och en stor öppning mot havet.
Utstyr
  • Canon 350d
  • 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger408
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_200121} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Caroline M. S.

Veldig bra bilde! :-) Enkelt, men ikke for enkelt. Åpningen ser nesten ut som et minimalistisk maleri på en vegg i en minimalistisk bygning.
Tore Arnt N.

Hei på deg!synes bilde her var veldig fint jeg,likte ramma på bilde,også det som var innom ramma her,veldig bra:-)god sommer.
Olav Ø.

Spennende bilde. Flatene i bildet ser jo litt abstrakt ut og du har jo også klassifisert det i kategorien abstrakt, men jeg opplever en nærmest intens ro da jeg betrakter bildet, av rommet og utsikten, enkeltheten og flatene. Dessuten har det et fint lys.
Mads R.

Dette var bra. Så tomt at ein blir sittande og leite etter noko - ei universell kjensle.
Knut B.

Hei du! Likte bildet ditt! Jeg synes du virkelig har fått til et bra bilde her. Du har virkelig greid å fange tomheten i rommet. Stå på videre
Jens Ä.

Tack för fina kommentarer!...kul att ni tycker om bilden.
Anne-Lise S.

Her ses alt og ingenting. Nydelig lys i bildet. God innramming. Det er nesten så den røde mursteinen til høyre forstyrrer resten. Samtidig gjør den mye for bildet, for plutselig får øyet øye på noe mer... Rusket på gulvet i dette rommet skjemmer nesten for lyset utenfor. Flott kontrast, eller forstyrrende? Jeg er ikke helt sikker. Kontrast til det vakre og stille utenfor blir det i alle fall.

Anne-Lise

Hans Henrik F.

Virkelig flott, dette her! Utrolig symmetrisk og fint hele veien ned til gulvet. Lurte også lenge på hva jeg syntes om rusket og mursteinen og er vel ennå heller ikke helt avklart der. Om det var helt rent der, ville bildet kanskje blitt for ''rent og pent'' og nærmest uvirkelig. Har også tenkt på hva et rent gulv med et rødt objekt av en eller annen art ville kunne gjort - f.eks et par røde sko eller en rød stol - tror det ville vært fantastisk. Men uansett - et nydelig bilde som det er også!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu