12072006 Bart
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger694
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_200259} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Eivind F.

Dette skjønte jeg ikke helt. Sorry.
Kristin A O.

Ikkje eg heller. Må inrømme at å ta bilde av seg sjølv i eit speil blir litt for oppbrukt for min del.. Det var klart og fint for den del,bra utsnitt.. Men der er nokre flekkar der og som sagt: Veldig oppbrukt..
Sorry
Kris
Andreas A.

Dette bildet traff ikke meg helt. Det er vel som Kristin A. O. sier litt oppbrukt. Komposisjonsmessig fungerer bildet greit.

Har sett gjennom alle bildene i ''mappen'' din, må si det er mange gode hverdagsøyeblikk du har fanget opp. Flere av bildene dine viser at vår egen hverdag er full av gode motiver:-)
Kristin A O.

Einig med Andreas. Har kikka litt eg og;)
Marius B.

Gå ut å let etter andre motiver i stedet :)

mvh Marius
Kenneth R.

Hvis dere har sett på porteføljen så synes jeg ikke det er helt på sin plass å bruke ord som oppbrukt, skjønner ikke, eller gå ut og finn andre motiv. Magnus har holdt på med dette siden 2000, og jeg er ihvertfall mektig imponert over tidsspennet på prosjektet ditt, kjør på! Ikke bytt motiv. Hva bildet angår så synes dette gir en annen stemning enn de foregående, litt trist eller melankolsk kanskje.

God sommer!

Mvh
K.
Kristin A O.

Som Andreas sa, og eg sa meg enig i,var at vi hadde sett gjennom dei andre bildene hans og der var det mykje bra å sjå. Eg tykkjer Magnus har som A. sa: Mange gode hverdagsøyeblikk som han ha fanga godt. Magnus har eit særmerke over bilda sine,med artige komposisjonar.
Når det er sagt, forbeheld eg meg retten til å sei at eg tykkjer at dette er litt for oppbrukt. Har sett det så mange gonger at no må det noke drastisk til for at dette skal gjere noko for mi glede ved eit foto. Eit melankolsk uttrykk på modellen er diverre ikkje nok då..
Kristin
Ps. Og la meg gjerne understreke at då eg kommenterte dette bildet så slakta eg det ikkje. Eg sa i tillegg kva eg tykte var bra med det slik ein konstruktiv kritikk bør være.
Marius S.

Heisann

Dette ga ikke meg så mye heller, men jeg liker faktisk denne speilfotograferingen din litt. Både i Tubaen, og andre steder du er.

Men dette bilde havnet foreløbig nederst over speilbildene dine.

Fortsett å knips i speilbilder, spent på neste...

jms
Håvard K.

Dette bildet er ikke på noen måte oppbrukt. Dette er derimot det er det aller første bildet i serien selvportretter hvor Magnus har bart. Et sjeldent øyeblikk med andre ord. Vi kan dermed være glade for at vi har fått lov til å være med inn på badet til Magnus rett etter han har barbert seg og kan se hvordan han står og lurer på om han skal beholde barten eller ikke. Et flott bilde av et velkjent øyeblikk av tvil.
Marit C.

Grunnen til at noen ikke liker dette er kanskje at det blir litt ''tacky'', siden det er tatt på badet og du ikke har klær på (overkroppen i hvert fall).

Du har mange kule selvportretter!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu