G r a s s & S h a d o w s
Noe som allergiker bør holde seg unnå i juli måned, men som er utrolig fint å fotografere. Atchoo......
Bildet inngår i albumet Plants and Flowers -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-07-29 17:25:17
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D50
  • Nikon AF-S MICRO NIKKOR 105mm 1:2.8G ED
  • Brennvidde105mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger338
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_200520} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Oddvar B.
Fine farger og bra utsnitt.
Savner enda noe mer skarphet, og jeg synes nok bakgrunnen blir litt for ''hard'' og urolig for denne type bilde.
ingebjørg fyrileiv g.
Å være allergisk er nok ikke enkelt. Ikke vet jeg annet enn jeg hører ;)
Fargene, komposisjonen og bakgrunnen er perfekt slik jeg ser det.
MEN så var det den helsikkes skarpheten da..Den trekker nok ned endel her.

vh ingebjørg
Inger-Lise S.
Et fint macrobilde med spesielt lekker bakgrunn. At bakgrunnen både er diffus og har flere lekre farger,som går godt sammen, syns jeg gjør seg godt.Her vil jeg trekke fram de mørke partiene som et pluss.
Motivet har godt lys, men kunne med fordel ha vært ørlite skarpere.Men mulig det er mitt syn, for uskarpt vil jeg ikke kalle det.

Inger-Lise
Ivar B.
Jeg synes du har fått til et stemningsfullt bilde her. Flott bakgrunn med spenning, men synes kanskje det blir litt for urolig i høyre hjørne nede. Synes det kvadratiske utsnittet passer fint til motivet, da det tilfører ro til bildet. Det er jo sagt før, men det mangler noe skarphet på timoteien her. Mvh Ivar
Torbjørn K.
Fint lys og bakgrunn her. På slike bilder fungerer kvadratisk utsnitt veldig bra. Er enig i at ''klumpen'' nede til høyre ikke burde vært der, men strået i bakgrunnen synes jeg ble pent.

Torbjørn
Bente K.
Her er bakgrunnen med å skape rammen rundt hovedmotivet. Bakgrunnen er nydelig og ståene trer fint frem i forkant. Et behagelig og vakkert sommerbilde.
mvh Bente
Tone A.
Eit stemningsfullt sommarbilde med flott lys- og skuggespel på timoteiane, som har mykje pollen på den største timoteien. Littegrann meir USM hadde fått fram meir av småaksa på toppen av graset.
Bakgrunnen er dus med fine bua former, grøntonar og lys-og skuggespel. Dei duse låge timoteiane gir litt dybde. I høgresida ved kanten ville eg ha kutta det bua mest greinaktige partiet, pga at då ville bakgrunnen blitt rolegare.
Men det er ei herleg sommarstemning fra denne som enga der timoteiane og bakgrunnen har samspelte fargar og flott lys. Og aksa i bakgrunnen skaper fin kontrast med linjene motsatt veg av timoteiane. Lekre grøntonar og bildet gir ei fin sommarkjensle.
:) Tone
Odd Tore S.
Tre fine strå i forgrunnen, som attpå til har klart å holde seg i ro mens du gjorde opptaket. Ikke selvfølgelig denne sommeren.
Mye av bakgrunnen er fin, men mot høyre hjørene blir den litt tung og klumpete. Det som ligner på mer timotei kunne gjerne vært luket vekk, og det mer elegante og hengende strået som er antydet nærmere de tre skarpe kunne gjerne hatt litt klaring til de tre.
Men uten tvil et luftig og sommerlig bilde.
Odd Tore
Ann F.
Antydningen av en annen type strå i bakgrunnen er fin, men som OTS er inne på, det blir vel mye, spesielt helt ut mot høyre nede i sørøst.
En liten vridning (av deg før opptak) mot høyre kunne avhjulpet det og samtidig frilagt de tre stråene i hovedmotivet fra hverandre.

Absolutt et hederlig forsøk likevel, sommerstemning i alle fall, glimt fra enga.

Mvh Ann
Ann T.
Hei alle sammen. Tusen takk for veldig bra veiledninger og fornuftige kommentarene. De setter jeg stor pris på!
Med vennlig hilsen, Ann :-)
Mone S.
Hei Ann.
Nydelige farger i enga, synes verson 1 er veldig avbalansert og lekker.

Mone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu