the echo of a distant time
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-07-17 15:59:06
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-07-17 16:04:06
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2006-07-17 16:08:50
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2006-07-17 16:17:41
    Versjon #5
  • Lagt inn: 2006-07-17 16:24:55
    Versjon #6
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annetvaselin
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger611
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_200655} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Ivar B.
Ja jeg hiver meg utpå! jeg liker bildet. Herlig blåfarge som understreker den nordiske sommernatten. Bildet må vel kunne sies og være et ''Ingebjørg bilde'', og det mener jeg bare positivt. Du har utviklet en egen stil, man ser at det er du som har tatt bildet. At du har utviklet en egen stil som er gjenkjennbar er et kvalitetsstempel du kan være stolt av. Bildet er naturlignok enkel i oppbyggning, men den er effektfull. Bildet har en fantastisk dybde som står godt til tittelen, jeg synes bildet har noe uendelig over seg og formidler storhet. Det som stikker opp av havet (håper ikke det er haifinner:-), understreker dybden ved at de skaper tenkte linjer som går fra disse og møtes langt inne i uendeligheten som en slags V. Bildet åpner for tanker og følelser. Personlig ville jeg ha sett skarp forgrunn, spesielt det som stikker opp av vannet. Mvh Ivar.
Fred S.
Heisann: Veldig Ingebjørgsk igjen, da snakker jeg om den ''gamle'': Blått, og med påler i vannet. Har stor sans for den rene, jevne blåfargen på himmelen, havet blir litt mer ullent i mine øyne, og de to pålene litt for fjerne og tilfeldig plassert. Ville også ha hatt dem (pålene) mørkere ( i betydningen mer markerte/mer kontrast). Tittelen er som vanlig fin, du kan dette med med å formidle følelser innenfor kombinasjonen tittel og bilde. Mange mener at et bilde ikke skal ha tittel i det hele tatt, jeg ( og sikkert du) er svært uenige i det.

vh fred
Jóhann Á.
Hei Ingebjørg!
Blått i blått her. Joda, greit nok, men skulle hatt mer kontrast i bunn. Virker litt flatt der. Har jo veldig mye til felles med mange av dine andre bilder: Formatet, smått-i-det-store og litt tåkeaktig.

MvH, Johann
Avsluttet .
...comes willowing across the sand, and everything is blue and submarine. En av mine favoritter. Liker enkelheten i bildet, kanskje enig i at plasseringen av pålene virker tilfeldig.

Inge
Inger-Lise S.
Et bilde jeg har stor sans for.Den høye himmelen, de vakre blåtonene, det minimalistiske motivet...i god komposisjon: Alt helt topp! Det lysere partiet øverst på himmelen gir et ekstra pluss.Dette er et bilde jeg kunne hatt på stort på veggen i stua.( Men jeg har kjøpt et som inneholder flere av disse pluss, selv om det er et fjellbilde fra Svalbard,vinterstid)
En nytelse å se på Ingebjørg:-)

Inger-Lise
Kjell Sigurd S.
Fine blåtoner og en grei komp. Liker overgangen fra lyst til mørkere i himmelen. Strukturen i havet må med synes jeg. Men så var det stolpene, der er jeg nok enig med tidligere kommentarer mht. plasseringen. Skulle gjerne sett en fuglesilhuett i himmelen :-) Et fint bilde som jeg har vært innom flere ganger.

Kjell S
Kurt S.
Du er blitt en inspirasjonskilde for å få enkle bilder til å fungere.
Like spennende hver gang å se hva du har fått til-:)
Den kommentaren Fred skriver her kan jeg tilslutte meg helt og fullt.
En flott himmel med fine nyanser fra mørk til lysere blått øverst.
Havet og pålene ble på en måte det svakeste ledd i bildet.
Er ganske sikker på at du før eller siden får denne type bilder helt i boks og at det blir ''knall'' som det heter.
Uansett: Et severdig bilde.
Mvh Kurt
Avsluttet .
Hei Ingebjørg
Pæler igjen, lenge siden sist:) Er ganske enig i mye av det som allerede er skrevet. Jeg ville gjerne sett havet og stolpene litt annerledes. Stolpene blir litt ''borte'' her og sjøen ganske grøtete.
Men for all del, flotte nyanser i blått og fin komposisjon.

mvh arild
Tone A.
Hei Ingebjørg
Lysspelet på himmelen og blåtonane nederst ved horisonten gjer mykje for bildet. Bildet har eit litt draumaktig uttrykk pga at sjøen og pålane ikkje er skarpe. Tittelen er flott på bildet, der lyset på sjøen og horisonten langt borte, gamle pålar blir så uendeleg småe her med den store himmelen over.
Komposisjonen, blåtonane og stemninga bildet gir, har du lukkast godt med. Og minimalistisk er det iallefall!
:) Tone
Truls L.
Spennende bilde! Spesielt med den høye himmelen som er nevnt tidligere, men er ikke horisonten litt skjev? (bare litt) Kunne også tenke meg at det var litt skarpere i fremkant.

Lie
Terje V.
Hei Ingebjørg!

Pålebilder er og blir deg, positivt ment;) Men som de andre sier, er de havet og pålene som trekker bildet litt ned, fordi det blir for grøtete. Men blåtonene i himmelen er fantastisk. Blir bestandig inspirert og fascinert over titlene dine. De gir bildene en helt spesiell stemning, noe du får til her!

Terje
ingebjørg fyrileiv g.
...And no-one showed us to the land...Ja, Inge, den er nydelig.

Takker ellers for kommentarer! Ivar: Jeg tar til meg det du sier. Å høre at folk kjenner igjen bildene mine, er slikt man blir glad for! Når det gjelder skarpheten, tror jeg at den ligger der, men pga vaselinen, er den uklar, noe som også er meningen for å få fram uttrykket, som også Tone sier. Fred: den gamle er vel ikke så ille..? Jeg blir nok ikke ferdig med de pålene enda.. Og iallefall ikke den blå fargen. Når det gjelder tittel, synes jeg at den er viktig. Jeg synes ofte at det er en utfordring å sette tittel på grunn av det. Arild: som sagt, de pålene kommer du til å se mer av! ;) Kanskje jeg treffer slik at jeg får med månen en gang. Når det gjelder stolpenes plassering, var det meningen at de skulle være til irritasjon, uperfekt plassert. Jeg liker det, men har selvfølgelig andre varianter. Truls: jeg ble litt usikker på om det er skjevt, men det kan godt hende. Terje: jeg er svært fornøyd med tonene i bildet, da spesielt himmelen. Og tittel: vanskelig, men viktig :)

Skal legge ut nye versjoner etter ønsker.

~ingebjørg
Espen A. I.
Helt klart vakkert, sart og det der, men jeg savner noe mer konkret i bildet ditt!

mvh Espen
Ketil K.
Fin serie! V#5 for meg. Her har pælene begynt å fungere sammen, men det er et stykke igjen til at de formmessig sitter helt. Ville hatt større kontrast på himmelpartiet i #5. Bildene er litt smått presentert, og jeg føler at det er noe å gå på i kvaliteten, bildene virker litt uklare - skjønner det kanskje er pga vaselinen?
Har du benyttet stativ? Bruker du noise reduction innstilling når du tar nattbilder?
Torbjørn K.
V2 for meg! Herlige blåtoner og enkel stilren komposisjon, men her kunne jeg tenke meg en noe smalere variant med enda mer himmel.

Torbjørn
Torgeir Pande B.
Dette var utrolig stilig! Liker blåtonen! V2 og V4 synes jeg var de beste her!
Eneklt og vakkert:)

MVH:
Torgeir!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu