Før stormen
Terrigal Beach, Oz
Prøvde meg på tekstur..
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger418
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_200948} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
John C.

Hei
Likte dette bildet jeg. Stemningen var nydelig/dramatisk. Savner muligens et fokuspunkt men det funker med de store rene flatene også. Poster-bilde:-)
Mye korn i bildet, er det bevisst eller?
Marit S.

Takk, John. Ja, eg er enig med et fokuspunkt, men av og til er der berre å gripe kameraet og sringe, for lyset er DER. Noe du sikkert er familiær med. Er en novise i landskaps-fotografi og berre leikte rundt med forskjellige effekter - derfor korn..
Marit
Avsluttet .

Hei Marit!
Kult at vi har samme etternavn igrunn.. ;-)

Synes bildet har det stort sett alle landskapsbilder her på fotodotten mangler, en velformidlet stemning! Istedet for å bruke isolerte elementer som steiner, hagegjerder osv. for å skape dybde, så bruker du *lyset* i fin kombinasjon med strandlinjen til dette. Det trekker synet mitt helt opp stranda. Lyset er virkelig bra og slike bilder får man bare om man som fotograf er litt på hugget og tar bilder når lyset er ved sitt rette. Teksturen du har lagt på skaper en stemning om at dette er en tid, et sted som er forbi og setter meg i et sentimentalt humør. Teksturen er også med på å veie opp mot all digitalbilde-hype som vi ser idag der minimal bildestøy og detaljgjengiving blir sett som eneste medisin for å skape gode bilder.
Bra Marit!
Ritva F.

Dette var et utrolig flott og stemningsfullt bilde med flott lys!!
Vh Ritva :o)
Fred S.

Poster er nevnt, i alle fall poster-pent, og faktisk spennende med den teksturen du har lagt på. Sammen med tittelen får jeg assosiasjoner til Shakespeare`s skuespill The tempest, med de Ariel-aktige lette og lyse ''luftåndene'' som svever over landtungen...

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu