Verandaliv
Stor aktivitet i blomsterkrukkene på verandaen. Forsøk på makrofoto uten særlig trening. Sollyset gjorde at blomstene ble noe blanke i bladene, og insektene var i stadig bevegelse. Noe som gjorde dette til en uvant opplevelse. Noen som kjenner navnet på sommerfuglen?
Bra fornøyd med sommerfuglen, men forblanke blader på evighetsblomsten.
Utstyr
  • Canon EOS 350
  • Tamron 28-300mm F/3,5-6,3XRDi
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • AnnetStativ, dårlig (video-).
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger379
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_200979} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Terje K.

Viser at en ikke nødvendigvis trenger å g så lang for de fine motivene ;-) Kunne kanskje tenkt meg en mer ''naturlig'' bakgrund, men det gråe står jo fint til de grå partiene i sommerfuglene og da ;-)
Fin dof og fine klare farger og fint lys

Terje
Finn M.

Pent bilde av en pen sommerfugl.

Synes bakgrunnen passet til sommerfuglen.

Dette er sannsynligvis Sølvkåpe (Issoria lathonia). En nokså skjelden sommerfugl som står oppført på Rødlisten over truede arter i Norge.

mvh Finn
Mads B.

Takker så mye for hyggelige kommentarer!
Mvh Mads B.
Mads B.

En sommerfuglentusiast her i bygda kaller denne for Spansk dronning. Er visst samme lat. navn som FM skriver om. Interressant å høre.
Mads B.
Odd E. k.

Hei Mads!

Et veldig flott sommerfuglbilde. Flotte skarpe farger både på blomsten og sommerfuglen. Posituren er veldig fin og gir en flott dimensjon i bildet. Dybdeskarpheten er upåklagelig, der hele vingepartiet samt deler av følehornene er skarpe. Bakgrunnsfargen passer fint til sommerfuglenes farger. Meget bra fanget og gjennomført.

Mvh.

Odd E.
Inger-Lise S.

Heisann! Dette bildet var virkelig lekkert! Et godt macrobilde, med fin komposisjon.Du har valgt en meget bra vinkel. Bakgrunnen er flott.Jeg har sansen for nyansene på den, at den ikke er helt ensfarget. Bakgrunnen står godt til motivet:-)

Mvh Inger-Lise
Mads B.

Takk for kommentarene! I-L: Jeg må nok korrigere deg,- det er sommerfuglen som valgte vinkelen, jeg bare tok bildet der og da slik den landet. Mitt første forsøk på foto av slike, og det bare ble som det ble. Men det frister til gjentagelse, og macrolinse står på ønskelisten! Morsomt med positiv kritikk!!
Mvh Mads B.
ketil o.

Hei! Et flott bilde av sommerfuglen med gode farger både på hovedmotiv og blomst. Fin skarphet og behagelig bakgrunn.
Mvh:ketil
Mads B.

Takker så mye for din positive kommentar, Ketil! Trivelig.
Mads.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu