Nøtteskrike inn for landing
Eg har jakta på litt anleis bilder av denne sky kråkefuglen i nokre dagar. Endeleg kom det fykande. Litt utafor bildet ligg ein terning kneipbrød :-) Det er flott å ha fri på den tida det er litt lys..
Bildet inngår i albumet Flygande objekt. -
Utstyr
  • Olympus E-10
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTolmod..
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger97
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_20116} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Nok et fint fuglebilde fra deg. Det er litt mer fart i dine fugler enn mine..:-)

Mvh
Terje
Frank W. G.

Flott. Herlig med den blå flekken på siden av fuglen, og bevegelsen i bildet.

Mvh. Frank
Torunn B.

Ja! Stilig med den landende fuglen og de fine fargene inn i det hvite. Det gjorde seg veldig med den blå flekken på fuglen. Helt flott!

Torunn :-)
Eskil O.

En vakker fugl foreviget i full fart.
Det er ikke vanskelig å gjenkjenne nøtteskrika eller gransjura som vi kaller den her på Helgeland,selv om den er litt uskarp.Det er liv over dette.

Eskil.
Ellen R.

Denne her er mest original, fuglens konsentrasjon, blikket og ikke minst de elektrisk lysende, blå fartsstripene. Flott plassering i bildeflaten, har du beskåret mye?

Det er spennende med så mye bevegelsesuskarphet. Har du forsøkt med kombinasjon av blits og lang eksponering for å få en skarp kjerne i tillegg til det uskarpe?

Hilsen Ellen og Ottar
Arvid B.

Det er vel 15-20% av heile bildet. I tillegg landa fuglen nesten i venstre bildekant, så eg måtte laga litt snø i den enden.

På den sida av huset eg held til nå, har eg ikkje brukt blits i det heile. Mitt studio er eit par meter utafor det store stovevinduet og eg sit innafor i varmen med ein kopp the og ventar. Det er slik fart hos desse fuglane at med lengre lukkartid enn 1/50 sek er det lite å sjå..

Arvid
Ketil K.

Da er vi flere som jakter på det litt uvanlige fuglebilde. Synes du har fått det bra til her. At fuglen er på full fart inn for landing er kommet veldig godt frem. Fin lysfangst i øyet, og det nydelige blå i vinge er kommet fint frem. God positur på fuglen. Dog er fuglen blitt litt mørk. Skulle gjerne hatt noe mer om det tekniske enn tolmod!! (Som dog sikkert er viktigste bestandelen) Blitz med sync på bakre gardin må nok til, for å skarpe fuglens sluttbevegelse.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu