Ekspedisjon blankvann
En eller annen gang for lenge siden var det en kamerat som fortalte om en student på Blindern som hadde tatt opp en vannprøve i blankvann med rødt vann. Dette ville vi se. For ett år siden fikk jeg fingern ut og fikk dykkersertifikat og utstyr. Kameraten min hadde blitt småbarnspappa, holdt på med doktorgrad og bygde om leiligheten, så der ble det dessverre ingen dykkelapp.. Litt trening må man ha, så nå, 40 timer under vann senere er man klar til å hoppe uti. Undervannshus ble kjøpt inn, Christian Skauge og Christian Blippbpopp er med og mye informasjon er innhentet. Etter kontakt med NIVA fikk vi vite at studenten jeg antakeligvis lette etter var Petter Larsson, nå professor ved UIB. Hovedfagsoppgaven fra 1968 ble skaffet til veie og bakgrunnen ble sjekket.
Det lille aberet er at Oslo kommune ikke uten videre tillater dykkekjøring i nordmarka, så vi avtalte med Strudenterhytta om oppbevaring av utstyr slik at vi kunne sykle det inn i løpet av uka...... (Ca 100 kg. pr. person )
Det er en intro (turen er ennå ikke gjennomført)
Bildet inngår i albumet Blankvann - Et fotoprosjekt under vann...
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Tamron 28-70/2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger410
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_201156} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Steinulf L.

Jeg aner en spennende histore under oppseiling....
Thorfinn B.

Jeg gleder meg til fortsettelsen jeg også :-)
Rune Edvin H.

.. den vet jo ingen ennå hvordan kommer til å bli, selv ikke jeg :)
Terje V.

Hehe, artig og spanande ekspedisjon du begir deg ut på:)

Gleder meg til neste bilde!

Terje
Lars-Anders M.

Takk for kommentaren på mitt Gjeddesommerbilde. Jeg har sett i gjenom dine bilder nå igjen. Liker stilen din. Særlig ditt selvportrett. Det er toppen. Dette siste bilde er sjeldent og kreativt. Meget bra.
Christer B.

Det står respekt av at du tar denne viktige oppgaven alvorlig, sånn er det jo alltid med deg. Venter i spenning.
Rune Edvin H.

Jo.. faktisk sinnsykt vanskelig å fotografere der nede (og ikke helt trygt heller, fant man ut), men det får så være. Har man annonsert en serie før den er tatt, så skal den også vises.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu