Mitt vakreste sommerminne 2006
En perle på Helgelandskysten. Torghatten skimtes i det fjerne.
Utstyr
  • G5
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger301
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_201345} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Per Ole H.

Veldig bra, og akkurat her - med den flotte bakgrunnen - passer dybdeskarpheten helt utmerket. Skulle ønske none hadde latt være å sette opp gjerdet, men...

mvh Per Ole
David P.

Helgelandskysten er vakker! Flotte farger og flott komposisjon. Enig i at gjerdet ødelegger litt av stemningen, men ellers veldig bra!
Torild H.

Mye å forholde seg til her - blomster i mangfold, gjerde, bakgrunn med vann med fin speiling, sommerhimmel; for å summere opp: Sommer!
M.h.t. gjerdet: Ordet hage kommer fra ''innhegning''. Et gjerde av et eller annet slag var en betingelse for en hages ekstistens fra gammelt av, for å hindre dyrs trøkk og spising. På Jæren, hvor jeg kommer fra, ble stein brukt, av naturlige årsåker; stein var lett tilgjengelig, (kan man trygt si), andre steder brukte man trevirke osv. På bakgrunn av dette, blir hønsenettingen som vises her, en naturlig del av bildet, slik jeg ser det.
Fine farger, utsnitt, dybde, komp., ...og sommerlig lys. Gjerdestolpen til høyre er kuttet, kanskje hele stolpen skulle vises eller blitt fjernet helt.
Fortsatt god sommer!
mvh Torild
Heidi M.

Tusen takk for fine tilbakemeldinger.

Selv klarer jeg ikke helt å bestemme meg for om gjerdet burde være der eller ikke. Er enig med Torild at et gjerde er en del av en hage. På den annen side er sånne gjerder skjemmende og i noen tilfeller til skade for dyr.
I dette tilfellet er gjerdet satt opp for å holde kuene unna.

Skal prøve meg på en liten fotomanipulasjon for å fjerne gjerdet - så får vi se hvordan det blir da.

Jan M.

Flott bilde med fine farger og skarphet - enig i at gjerdet ødelegger idyllen.
Jan M.

Flott bilde med fine farger og skarphet - enig i at gjerdet ødelegger idyllen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu