Your stone walls turn my blood a little cold
Utstyr
  • canon eos 5D
  • -
  • Brennvidde20mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger750
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_201381} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
John H.
Meget bra, og jeg forstår idéen. Men for meg virker personen feil plassert, og burde kanskje ha stått nærmere fotografen. Mer frigjort fra bakgrunnen, på en måte.
Carl Martin N.
ja, har et par alternativer der personen er nærmere men syntes dette var best. men jeg skjønner hva du mener og det er mulig du har rett.

calle
Merethe W.
Linjene er jo der, og mystikken - likevel litt tammere enn dine bilder pleier å være.. Men så ligger også lista høyt.
Julie E.
Slik jeg ser det, er dette bildet akkurat like bra som dine bilder pleier å være. Det er også akkurat like vanskelig å si noe fornuftig som det pleier å være. Jeg tror dette spesielle ligger i det samme som man i en tekst ville kalt ''det som ligger mellom linjene''. Dette udefinerbare, som for øyet ikke egentlig er å finne i bildet men som er der likevel. For meg er det mye godt å se på i bildet. Deilige skygger, og spennede skeivhet kler bildet veldig godt. Skulle jeg trekke frem en liten ting som mine øyne har bittelitt problemer med, så ville jeg ha likt om husets skygge ikke hadde endt i bildets hjørne nederst på høyre side av bildet. Litt av kraften i bildet ''renner ut'' der for min del. Men helhetsinntrykket er elegant og nydelig!
mvh Julie
Carl Martin N.
fine kommentarer folkens men jeg skjønner ikke helt hva du mener med at kraften renner ut i høyre hjørne Julie. Ser det FOR bevisst ut?
Ragnar W.
Jeg tenkte først det samme som Julie, i og med at jeg som regel ikke liker at linjer ender eksakt i et hjørne.

Men det er noe her med totaliteten av linjene og skjevheten som gjør at det fungerer, synes jeg. Siden linjen ned i høyre hjørne er den lengste så forankrer den bildet på sett og vis.

Men det vil sikkert fungert om du hadde kuttet bittelitt nede også?

/Ragnar
Erik B.
Jeg syns dette var fantastisk, jeg...

Etter min smak, så er dette det beste jeg har sett fra deg siden bilde nr. 235788.

Syns også at Julie formulerer bra hvordan det er å skulle kommentere dine bilder. Altså vanskelig. Å skulle komme med tekniske kommentarer er ihvertfall helt håpløst.
Kan vel også si det på den måten at hvis man skal kommentere dine bilder ''riktig'', så vil man samtidig blottlegge veldig mye av seg selv.

Allright!

Hilsen Erik.
Julie E.
Hei igjen!
Jeg mener bare at iallefall jeg er forsiktig med å la en linje ende i et hjørne. Bildene dine er på et såhøyt nivå at slikt bare blir smak og behag-vurderinger. Når linjen ender i et hjørne kan det være at ''øyet sendes ut av bildet'', ikke videre rundt i bildet. Samtidig står de to bygningenes former så godt til hverandre og er også så godt plassert i komposisjonen at det er på god vei til å veie opp for linjen ut i hjørnet.
Uansett er dette KUN flisespikkerier på et bildet av usedvanlig høy kvalitet. Dine bilder er en fryd. :)
HAr forøvrig sett en del på dine andre bilder i dag. Ser at du kobler musikk og bilder. Spennende! Skal studere dem mer. Har selv også laget en del bilder der jeg jobbet med artister/låtmateriale og mine assosiasjoner i forhold til det. Veldig spennende.
mvh Julie
Dag J.
Dette likte jeg. Kraftfullt urbant.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu