Toppskarv
Opptak på Hornøya 16.07.06
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1028
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_201833} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Sven David H.
Hva skal man si? Dette er jo meget bra. Stilig positur på fuglen til høyre. Hva har den i nebbet? Er det is eller fjær/dun? Flott farge og skarphet. Fin bakgrunn
ingebjørg fyrileiv g.
Veldig flott dette, Carsten. Fjærene på han til venstre ser nesten ut som gummiflak, god skarphet. Han til venstre ser litt grå/matt ut i fargene under nebbet. Ellers er det ikke noe å klage på. Fint utsnitt og god bakgrunn.

mvh ingebjørg
Finn M.
Imponerende.

Utrolige detaljer i fjærdraktene, utmerket skarphet på begge fuglene, nydelig positur og en behagelig bakgrunn som passer godt til hovedmotivet.

Dette var bra!

mvh Finn
Stine J.
Veldig bra, både komposisjonsmessig og teknisk. Jeg liker posituren på dem og den uskarpe bakgrunnen er med på å framheve fuglene.

mvh Stine
Tom E.
Som vanlig er det tekniske på topp.Likte utsnittet.Fjærdrakten på toppskarven
er usedvanlig fin synes nå jeg.Det at man får se fuglene både fra front og fra siden,gjør dette til også å være en fin dokumentasjon på toppskarv.
mvh tom

Tom A. T.
Skikkelig intenst blikk på disse. Fin skarphet på begge to, særlig øynene. Nydelig bakgrunn. Og at du har en fra siden og en forfra gjør det ekstra komplett. Meget severdig.
mvh Tom T
Kurt S.
Flott positur, det stirrende blikket fra de grønne øynene, den friske gulfargen på nebbet i kontrast mot de grønne øynene, de flotte detaljene i fjærdrakten og en veldig bra bakgrunn er noen av detaljene som bidrar til at dette ble et usedvanelig flott bilde av disse stilige fuglene.
Teknisk utmerket - etter mitt syn da.
Mvh Kurt
Gro K.
YESSSS ! Denne liker jeg, Carsten. Mye bedre enn fluktbildet. Dette er en bakgrunn som behager. Dunene på nebbet til ''fyren'' til venstre er et +.
De står så fint, hver på sin måte, og gir en flott helhet. Selvsagt er skarpheten upåklagelig. Gratulerer.
Hilsen Gro.
Ketil K.
Nydelig og tett på av toppskarvene, der de nesten hypnotiserende øynene kommer til sin rett! Her mangler det bare toppene på toppskarvene da.... Glimrende eksponering og detaljering. På denne skjermen kan kontrasten til og med økes litt.
Carsten A.
Takk for kommentarer.

Det er ganske vanlig å se at skarv har noe rusk rundt nebbet. Is er det ikke midt i juli, og sikkert ikke ellers heller. Antakelig noe fra opprydding i redet el. lign, det er tross alt fremdeles unger i mange reder.

MVH CA
Kjetil S.
Hei

Stilig positur, og malerisk bakgrunn som gjør bildet severdig.

Kjetil
Gunnar H.
Flott bilde. Høykvalitets opptak med tydelige detaljer i den mørke fjærdrakten. Fine positurer på fuglene. Liker godt berget i bakgrunnen også, med komplementerende farger og passe uskarphet. Gunnar
Svein B.
Nok et flott portrett av en sjøfuglart Carsten, dette her likte jeg spesielt pga at bildet på en flott måte viser toppskarven i to typiske positurer, begge sylskarpt og nydelig detaljerte. Bakgrunnen er også ypperlig til toppskarvens farger. Enig med KK at kontrasten nok kan økes ørlite.

Mvh
Svein B
Kjell Sigurd S.
Veldig bra. Godt gjort å fange disse to i en tilnærmet perfekt positur, spesielt liker jeg fuglen til høyre. Nebbet fint løftet ut slik at alle detaljer kommer fint frem og ikke minst perfekt symetri i hode, øyne, hals, nebb. Skarpheten sitter som et skudd og fjærdrakten (som er så fin på disse) er flott gjengitt. Eneste lille minus synes jeg er at fuglen til venstre er kuttet.

Kjell S
Jonas L.
Dette synes jeg er et særs lekkert dobbeltportrett av toppskarv. Flotte positurer som står bra til hverandre, i et kledelig format. Teknisk nært perfekt i mine øyne, med utmerkede toner og gjengivelse av fjærdrakt.

Jonas
Øyvind A.
Nydelig. Positurene og formatet gjør det til en estetisk nytelse. Fin bakgrunn også.
Ø.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu