there's a light at the dark end of night
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger607
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_201865} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Kurt S.

Du er så flink til å finne titler på bildene dine. Titler som står godt til bildene, vel å merke. Skulle ønske jeg hadde din fantasi når det gjalt dette-:)
Det eneste som mangler når det gjelder dette bildet er en tynn hvit ramme rundt. Ettersom bildet ble så mørkt nederst, og til venstre, ville ramma avgrenset bildet.

Trærne i forgrunnen kan godt være i sort silhuett. Et flott lys som gir fine fargenyanser i vannet.
Spesielt godt likte jeg det blå i bakgrunnen. Dette står i fin kontrast til den litt varme fargenyansen i nærmeste del av vannet.
Konklusjon: Et meget severdig, stemningsfullt og vakkert bilde.
Mvh Kurt

Anne-Lise S.

Et bilde som oser av ro (om enn det er en del blått i bildet) og harmoni. Flott med kontrasten ved trær og åser i silhuett, og den lett rosa himmelen og fjelltoppen der borte.... Jeg kan tro du koste deg og nøt idyllen denne fotostunden...

Anne-Lise
Andreas S.

Tenkte på en gammel The Smits låt, ''There is a light that never goes out'' når jeg så bildet og tittelen din her. Her så det herlig rolig ut, fine behagelige kveldstoner gjennom hele bildet. Panoramakomposisjonen gjør seg absolutt!

Mvh. Andreas D.
Fred S.

Hei Ingebjørg: Vanligvis liker jeg ikke slike trerekker foran motivet ( ellr jo,jo, de er jo en del av motivet de også), men her fungerer det greit, i og med at trærne står i jevn høyde, og faktisk former en fin bue. Liker også formatet, og lyset bak i fjellene er fint. Stor sans for blåfargen i vannet.
Venstre del av bildet blir imidlertid i mørkeste laget, mye som gror igjen der, og fargene totalt sett blir jeg ikke helt fortrolig med, men det kan komme av at såpass mange elemeter i bildet er helt svarte.

vh fred
Jóhann Á.

Hei Ingebjørg!
Likte bildet godt. Særlig de mørke valørene i fjellene innover i bildet og så lysglimtet i det fjerne. Trærne i forgrunn funka bra som bunn og er med å forsterker retningen i bildet. Fin blåtone på vannet. Bra jobbet!

MvH, Johann
ingebjørg fyrileiv g.

Takk, takk!

Kurt - Når jeg skal finne titler, lager jeg dem selv, eller (som oftest) tar dem fra tekster. Da er det ikke hvilke som helst sanger jeg plukker fra, men de som vekker følelser i meg. Og da hender det at jeg har et bilde med samme følelse. -da vil bilde og tittel passe godt sammen. Når det gjelder rammen, glemte jeg den i farta og da jeg hadde lagt den på, hadde du allerede kommentert.

Anne-Lise - ja, det var en vakker kveld, litt kald dog. Jeg står på en vei og foran skogen er det et jorde. Vannet er Europas nest dypeste innsjø, Salsvatnet.

Fred - Trerekker fungerer jo det! Har vi ikke sett før!? Hehe. Når det gjelder venstre siden, er jeg enig. Den blir litt mørtk i oppgangen der.


~ingebjørg
Espen A. I.

Digg blåfarve i midtpartiet av bildet og det er det som gjør det hele så bra, ellers middelmådig, du har lagt ut bedre ting enn dette.

mvh Espen
Avsluttet .

Hei Ingebjørg
Her blir jeg nesten taus av beundring og dette kan jeg virkelig anbefale. Harmoni, ro, farger, lyse flater, mørke flater i fin harmoni.

mvh arild
Avsluttet .

sukkertøy for øyet
Anders H.

Meget behagelig. Liker spesielt hvordan det ser ut som om vannet fader til sort hvitt på bunnen. Flott, og definitivt anbefalingsverdig. Forøvrig en fin tittel også.

Anders
Inge S.

Hei.
Gratulerer:-) Meget bra. Noe jeg kunne tenkt meg
og ha på veggen.

Mvh Inge
Avsluttet .

fint bilde!:) fargene og lyset er rolig og behagelig!

mvh Philip
Kjetil S.

Hei

Har jeg lov å si at dette var litt kjedelig?:) Du har mange gode bilder, men jeg blir fort ferdig med dette. Tittelen er som nevnt imponerende god, men lyset på fjellene bak blir for lite spektakulært for meg:)

Kjetil
Geir N.

Her er vel det meste sagt av godord. Du har lagt ut mange gode bilder her,men dette er vel det beste etter min smak. meget bra!
mvh
Geir.
ingebjørg fyrileiv g.

Tusen takk for kommentarer og anbefaling, svært hyggelig.

Espen - må man hele tiden legge ut det beste?

Kjetil - selvfølgelig kan du si det! Det er jo akkurat det som er meningen..
-ærlighet er gull verdt!


~ingebjørg
Bjorn F.

Hei.Synns dette ble ett meget stemningfullt og vakkert.
Hilsen Bjørn.
Aksel Anker H.

et fantastiskt stemningsfullt bilde, igjen. en liten effekt jeg serlig la merke til i dette bildet som jeg ikke kan huske å ha sett før, er sammenhengen mellom trærne i forgrunnen og måten berget stuper ned i vannet, det blir en slags symmetrieffekt som sender blikket mot sentrum.
det eneste som mangler her, mener jeg, er noe i nærheten av midten som jeg kan feste blikket på. for all del en god del fine linjer og fargenyanser/kontraster, men jeg må si meg litt enig med kjetil, du har bilder som kan prosesseres lengre.
Fred S.

Jo visst har du sett det før, Ingebjørg; trerekker, altså. Regner med at du tenker på en del geledd med grantrær av en viss Overhalla-fotograf.
Ikke så greit for oss i Namdalen, vi ser snart ikke skogen for bare trær, og må klone oss fordervet skal vi få dem vekk.

vh fred
Kim Charloth F.

WOOOOOOOOOOOW! Utrolig fantastisk bilde!!!!
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for nye kommentarer.

Aksel - en båt hadde kanskje gjort seg. Men det er få båter i denne innsjøen..

Fred - jeg tenkte på en viss Gran Olsen. Kanskje var det han du mente!? Men helst var det vel kloningen din.. Rare saker de der trerne ;)

Kim Charloth - jøss ;) takk


~ ingebjørg
Tone A.

Eit nydeleg stemningsbilde med ein tittel som står så utruleg godt til bildet, Ingebjørg! Silhuettane av trea som dannar ein fin kontrast med sine mjuke former mot den stille sjøen med vakkert fargespel. Blåtonane er lekre og er ein fin kontrast mot dei mørke fjella som gjentek seg bakover på sidene. Spesielt venstresida har mørke fjellsider som saman med den mørke forgrunnen mest rammar inn bildet.
På høgresida bak er fjellet meir opplyst og bakerst er det gylne litt svake lyset på fjelltoppen som gir lys i den mørke fjellheimen. Svært vakkert og ein poetisk tekst. Komposisjonen er flott med panoramaformat som som passar fint.
:) Tone
Jan Ove H.

Fint bilde
Er dette Salvatnet?

Jan Ove
ingebjørg fyrileiv g.

Takk til Tone og Jan Ove.

Riktig, det er Salvatnet. Man kan ikke akkurat tro at det er
noen mil innover der, om man ikke vet det..

-ingebjørg
Avsluttet .

Et velkjent og kjært motiv for den som har hatt det privilegium å stå i Reppa en sommernatt og latt blikket gli østover i Salvatnet mot Salmarkfjella og dvelt ved tidligere tiders historier om mennesker som levde der inne. Betagende stille, bringer de blåsorte tonene i bildet meg tilbake. Sommernattens mystikk forsterker seg med den sorte silhuetten av trærne i Kalvtrøa. Bildet hadde vært fullkomment med et blikkstille, sort Salvatn og en tanke større dybdeskarphet der nattsolen sender sitt første, vare skinn og stryker fjellet. La oss få #2, Ingebjørg !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu