Greske kvinner og en hund !
Jeg er så beskjeden så jeg tør sjelden ta bilde av lokalbefolkningen forfra.. Derfor bakfra.
Jeg likte settingen med damene som satt der og så på turistene som føk forbi med sine tykke lommebøker og Nikon kameraer.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetIngen teknikk
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger404
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_201898} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Andreas S.

Hei Linde

Jeg liker komposisjonen din her, fint med damene som snur seg etter noe interessant tydeligvis. Dessuten er det typisk med disse knall blå krakkene og trærne du har med. Fikk greske assosiasjoner med en gang! Men sommer'n er herli' i Fredrikstad:)

Mvh. Andreas D.
Hans Henrik F.

Fint bilde du har laget her. Herlig sterke farger i benken og garnet (skulle gjerne sett garnet også skarpt når fargen er så sterk). Siden de nå begge sitter og ser på noe ute til høyre, hadde det kanskje vært fint å hatt litt mer luft den veien, men det er jo ikke så greit uten å kutte deler vekk som man vil ha med andre veien (farger). Har stor sans for slike bilder tatt bakfra (selvom du kaller det feigt hehe), for det gir betrakteren anledning til å sette seg inn i personenes situasjon og på en måte ta del i bildet. Akkurat her mangler vi da bare objektet damene ser på (om det hadde vært en turist eller annet, hadde det kanskje vært fint å sett dette også).
Arve Herman T.

Hei der!

Ja, settingen var kjempefin den. Kanskje tittelen skulle ha vært ''To nysgjerrige kvinner og en sløv hund''. Smil.

Men jeg likte det bildet for det har en gos story. Så likte jeg det litt slørete kontrastet og sammensettningen av fargene der.

Et godt bilde i forbi farten.

Vennlig hilsen Arve Herman Tangen
Bjorn F.

Hei. Flott bilde , likte innammingen som trærene gir, fine farger og en avslappet stemning.Artig detaile med bena der den ene krysser med høyre fot og omvendt.
Hilsen Bjørn.
Avsluttet .

Å, nå lengter jeg til Antiparos! Ser dem gjerne forfra, også. Har selv aldri opplevd at de sier nei, og får de et bilde på papir av deg, viser de alle tennene sine.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu