Lofoten 2006: I Nusfjord så vi ei lita sol
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger558
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_201990} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Kurt S.
Jaggu fikk du sett sola også på turen -:)
Flott plassert mellom kablene.
God linjeføring og et utradisjonelt, enkelt og flott bilde.
Bra du hadde kreativiteten med deg på ferie.
Mvh Kurt
Terje V.
Dette var kreativt og stilig Fred:)

Fin lek med strømlinjene. De er helt nødvendige for å gi bevegelse ib bildet. Linjen til høyre er en bra motbevegelse mot sola. Du har absolutt fått ett spenennde motiv ut av få elementer! Plager meg at jeg ikke finner noe å pirke på!!:)

Terje
Gunnar H.
Delikat komponert. Inspirerende å se hva du får ut av få og enkle elementer i dette bildet. Severdig ! Gunnar
Inger Anne Maritsdotter V.
Slett ikkje verst:-)

kreativ komposisjon.

Inger Anne
ingebjørg fyrileiv g.
Fine negatvie rom og selvfølgelig fine linjer. Liker at det er snurr på dem. Fint at himmelen ikke har helt jevn farge, men at man aner litt bevegelse. En fin, liten, sol er det også. Ja, dette var et spennende bilde, Fred. Jeg unngår alltid strømlinjene..

hilsen ingebjørg
Hans Henrik F.
Snedig og fint!
Fred S.
Takk for kommentarer. Har selv litt problemer med dette bildet, det virker på meg som det ''heller'' mot venstre, selv om det egentlig skulle være en umulighet i et slikt bilde. Synes særlig thumbnailen gir det inntrykket. Ja, ja, i alle fall er dette stort sett alt jeg tok i Nusfjord. Noen få tradisjonelle Lofotbilder ble det også, Nusfjord er et sjarmerende lite sted. Litt ''syntetisk'' kanskje, hele stedet er i dag mer museum og utstillingsvindu enn et levende fiskevær. Kostet til og med å komme inn i ''sentrum'' ( der også). Mer forståelig enn på Vikten, tross alt, pengene brukes til å bevare særpreget i det som engang var et svært aktivt fiskevær.

vh fred
Stig Børre E.
Gratulerer med fint fanget sol. Sjeldent syn nordpå har jeg forstått.
Spennende bilde med fine linjer. Fin plassering av sola.

StigB
Tom A. T.
At bildet gir inntrykk av å helle mot venstre syntes jeg er ganske naturlig siden du via linjeføringen har konsentrert hele bildets ''energi'' ned mot det venstre hjørnet. Uten at jeg for min del har noe problem med det. For øvrig har du valgt en ganske så snedig måte å formidle sola på. Jeg hadde selv gleden av å besøke Nusfjord i fjor vår og må si meg enig i din karateristikk av stedet. Så vidt jeg vet er det tre totninger som har investert en god del i prosjektet.
mvh Tom T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu