greker med hatt og hus
har prøvd å gjøre det så stilrent som mulig. Uten for mange detaler.
Utstyr
  • nikon d70
  • zoom 200
  • Blender-
  • Nei
  • Annetlagt på grønnfarge på hatten for å forsterke den detaljen. ellers intet annet.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger405
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_202355} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Joakim T.

Fine og friske farger. Jeg syntes det blir litt rotete, litt mange linjer som går på kryss og tvers. Jeg blir også satt ut av den ''F''-formen som dannes midt i bildet. Jeg prøver å forstå en mening med den, men finner ikke noen og da blir jeg litt frustrert. Ikke nødvendigvis en negativ ting, men i dette tilfellet skulle jeg gjerne vært den foruten.

Utsnittet kan du også jobbe litt med. Vinduet på høyre side som såvidt stikker innom, bør du kutte bort. I tillegg er jeg usikker på linjen taket skaper. Den gjør bildet skjeivt etter min mening og kontrasten mellom taklinjen og bildekanten er ikke stor nok. De er nestenparallelle. Jeg mener at linjer enten skal være klin parallelle eller bryte vesentlig mer. Med mindre det er et poeng i de skjeve linjene. Hadde det vært en annen tilsvarende skjev linje i bildet hadde det brått vært noe annet.

Når det er sagt, syntes jeg bildet er fint sett. Det viser at du har et godt øye for situasjoner utenom det vanlige noe som er kjempeviktig om man skal lage interessante bilder. Tanken bak kontrasten mellom mannen og det stilrene huset er ikke dum, men det ble etter min mening ikke ''rent'' nok pga alle de forskjellige linjene i bildet. Da blir det litt ''nesten''.
Erik B.

Hei Linde!

Må nok si meg delvis enig med Joakim, desverre. Jeg tror dette hadde blitt en god del bedre om du hadde stått lenger til venstre, for å få med hele døra. Regner da med at F-en er ei halv dør.
Liker plasseringen av mannen, og syns hatten er et godt trekk.

For å være litt sleip, så kunne du jo kuttet høyresiden nesten inn til vinduet lengst til venstre og endret tittelen på bildet til ''F'', for å få den til å se planlagt ut. ;-)

Hilsen Erik.
Linde G.

det skal jeg prøve når jeg kommer hjem Erik. Takker for flotte tips.

Hilsen
Linde Gilberg
Kurt S.

Som Joakim nevner synes jeg også du har et godt øye for detaljer og situasjoner som kan skape spennende og interessante bilder.
Her vil det nok være flere utsnitt som kan fungere.
En innstramming av utsnittet ovenfra og fra høyre mener jeg vil bli bedre.
Stå på videre!
Mvh Kurt
Andreas S.

Hællæ

Liker det stilrene i bildet ditt her Linde. Sier meg samtidig enig med Kurt, du kan teste ut mange utsnitt her slik. Hatten til greker'n er rosinen i pølsa i forhold til resten av bildedetaljene:) God helg!

Mvh. Andreas D.
Inger-Lise S.

Stilrent og lekkert motv. Jeg liker komposisjonen godt. Skulle jeg kuttet, måtte det være 2 cm til høyre,pga det delte vinduet, men ville ikke hatt det trangere.
Nyt sommeren! Vi rømmer:)

Inger-Lise
Hege J.

Friskt og artig bilde. Klare farger, flott med den grønne hatten som kontrast til det blå og hvite.
Mange spennende linjer og former gir rom for flere aktuelle utsnitt.
Likte bildet ditt.

Mvh Hege
Svenn H.

Fargespillet med den grønne hatten mot de hvite flatene gjør bildet spennende. Men himmelen over og de skjeve horisontale linjene forstyrrer. Du kan jo prøve å rotere bildet litt til høyre. Det bør også enten være mer himmel over hele huset, eller kuttet slik at himmelen blir helt borte. De mørke feltene til høyre forstyrrer også litt, men du har mange muligheter med dette bildet så det er bare å bruke saksa :-)

Hilsen, Svenn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu