Tross mye vær
Tross mye vær er ikke sommeren over enda. Bildet er tatt i østlandsområdet og vittner om en god, og for noen varm sommer.
Utstyr
  • Nikon D200
  • -
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/3200s
  • Nei
  • AnnetSB-800
    Flash sync mode. Ballansed I-TTL
    Eksposure komp -1,7 EV
    Autoflash komp +1,3 EV
    ISO 100
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger549
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_202454} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Torgeir H.

Skarpt og fint, kanskje litt for mye usm? Stilig med svart bakgrunn, fargene kommer bedre fram, hvordan har du fått til det?

-T.H
Camilla S.

Heisann

Kjempe flott!
Synes valg av mørk bakgrunn gjorde bildet meget ryddig og stilrent:)
Flott skarphet i bildet, dette var pent å se på.
Synes det er vanskelig å få tatt bilder av sommerfugler, men du har sikkert brukt din tålmodighet;)

-Camilla
Nils B.

TH: Svaret ligger i bruken av blitsen i dette tilfellet. (se teknisk info)
Odd E. k.

Hei Nils!

Et flott fanget bilde. Fine farger og skarphet, der den mørke bakgrunnen fremhever sommerfuglen på en fin måte. Sommerfuglens positur og din dyktighet med fokusen har ført til at viktige detaljer som følehorn, øyner , vingestruktur og føtter kommer tydelig frem. Planten den sitter på går fint inn i bildet og gjør posituren til sommerfuglen severdig sammen med en flott ramme rundt det hele. Flott!!

Mvh

Odd E.
Eliza A.

Virkelig vakkert!
Varme farger og enkel, elegant komp.

Eliza
Yngve H.

Hei Nils

Pent bilde, det meste er vel sagt her så jeg sier meg bare enig med de enige.
Det er virkelig høysesong for disse skapningene om dagen, har hagen full av ulike varianter ser jeg, men har dessverre hatt liten tid til å fange noe som helst på brikken om dagen.

Yngve
ingebjørg fyrileiv g.

Flott og sylskarpt bilde som gjorde seg bra med svart bakgrunn.
Sommerfuglen har en flott positur. Kan ikke finne noe å pirke på.

hilsen ingebjørg
Vegard L.

Enig med de andre. Et flott bilde. Det gjorde seg med den svarte bakgrunnen.
Mvh Vegard
Nils B.

Takker for hyggelige tilbakemeldinger.
Tone A.

Eit vakkert sommerfuglbilde der den mørke bakgrunnen framhevar sommarfuglen sine vakre varme orangetonar og posituren med skarpe detaljar.
Odd har ei fin forklaring på skarphetsområdet, og eg er imponert over dei lekre orangetonane og kroppen på sommarfuglen som er fint opplyst pga blitz. Imponerande skarphet spesielt på auga, kroppen, beina,følehorna og vinga som er øverst. Akset er flott plassert i bildet og gjer komposisjonen komplett. Blitzlyset er med å gi ein ekstra effekt til dette vakre fanga motivet. Kjempebra jobba, spesielt imponerande for meg som ikkje har brukt den eksterne blitzen ennå.
:) Tone
Svein B.

Pent bilde av gullvingen- det lave kamerastandpunktet og flott detaljering gjør bildet spennende. Jeg er litt usikker på hva jeg synes om blitzbruken og den påfølgende mørke bakgrunnen. Bildet blir veldig rent og ryddig- nesten for ryddig- det blir litt studiopreg over bildet. Likevel tror jeg nok at her med den kraftig fargede gullvingen så passer kontrasten mot den mørke bakgrunnen ganske bra. Uansett et sommerfuglbilde langt over snittet.

Mvh
Svein B
ingeborg w.

For noen flotte, varme farger det er på denne sommerfuglen. Den svarte bakgrunnen setter bare enda mer fokus på sommerfuglens farger. Skarphet og detaljering ser bra ut. Jeg liker også godt det kvadratiske formatet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu