rosa fall
man ser bare fire ben over kanten på ''badesofaen''.. det er to stk. som faller bakover
Hehe.. bildet er veldig humoristisk
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger204
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_202877} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .

Hei.
Jeg synes egentlig ikke dette bildet var noe særlig. Kanskje veldig morsomt for deg/dere som var der, men jeg får ikke så veldig mye ut av det, som ikke var der. Kopm. var ikke noe bra, kanten bak forstyrrer ganske mye. Jeg kan også se speilbildet av fotografen. Bildet er også i veldig lite format..

-Marianne-
Håvard K.

Morsomt bilde! Fine farger og bra øyeblikk.
Aase Marit W.

Hei Connie Othilie,

Jeg likte bildet ditt veldig godt, absolutt et bilde som får meg til å smile! Det hadde kanskje vært litt mer ''ryddig'' om de hadde veltet litt nærmere deg, slik at du ikke hadde fått med kanten og det over bassengkanten, og hadde fått med hele bena -men det hele gikk kanskje veldig fort, og uten mulighet for planlegging? :)

Jeg kan ikke se noe speilbilde av deg, men lurer på om det kanskje er badedraktene som skinner gjennom badesofaen som kan se ut som en refleksjon av fotografen? Det hadde nok vært bedre om du lastet opp en større versjon. Størrelsesbegrensningen er max 1280 piksler horisontalt, max 768 piksler vertikalt og max 300kb filstørrelse. Bildet ville nok kommet mye mer til sin rett, med de fine fargene og ''sommerstemningen'', hvis det var større. Det og at komposisjonen selvsagt kunne vært bedre. Jeg synes vel at det er fint at sofaen er midtstilt i bredderetningen, men som sagt skulle jeg ønsket meg at den var nærmere bunnen av bildet, og at det var mer ''luft'' over bena, da i form av det nydelige, blå vannet. Føler det ville gitt bildet mer balanse, om du forstår hva jeg mener?

Hvis det er mulighet for det, kanskje du kan få overtalt badenymfene til å ta en da capo? :)


Mvh,
AaseM. :)



Mvh,
AaseM. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu