Eldey, ei 77 meter høg klippe som stig opp av havet sør for Island.

Sjå gjerne i fullskjerm.

Bildet inngår i albumet Island - Bilete frå Island, hovudsakleg frå mai 2006 og august 2007. Ulike uttrykk og motiv.
Utstyr
  • Hasselblad
  • Normalobjektiv
  • Blender-
  • FilmtypeTMAX
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger712
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_203099} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Raymond M.
STORARTET!

... skulle gjerne sett flere fra serien. Et lite forslag: Kanskje bør soløyet øverst gjøres mørkere, øverste tredjedel av bildet en tanke mørkere - avfallende nedover, og nedre billedkant forskyves en millimeter eller to opp slik at man går klar av de bølgende helsvarte konturene helt nederst?
... men dette blir bagateller i forhold til det førsteinntrykk bildet gir.
Eirik H.
Takk for kommentaren. Sola er utbrent, så den kan ikkje gjerast mørkare. Eg har prøvd meg fram med utsnittet, men kome til at dette er det beste. Eg har ikkje noko å gå på i toppen.
Erik B.
Har ikke så mye å si, egentlig, annet enn at jeg er småforelska i stilen din. Skriver sjelden kommentarer, men følger våkent med på bildene dine.

Dette føyer seg inn i rekken av perler. Du er en mester til å fange ro.

Hilsen Erik.
martin t.
Kjempebilde! liker komposisjonen veldig godt. Gjør seg i svhv. Lyset oppe i himmelen stjeler litt oppmerksomhet, men det går. liker at bildene ikke er helt perfekte. Godt gjort!

mvh Martin Tvedt
Jon Fredrik S.
Nydelig SH-arbeid.

Er horisonten litt krum (altså i bildet, ikke i virkeligheten), eller er det bare på grunn av lysskinnet?

Har du noen utstilling igjen snart?

Mvh JFS

Espen M.
Flott bilde! Men må innrømme at eg irriterer meg litt over fortegninga... sjøen buer ganske mykje. Synd også solen ikkje stod litt lenger nede, moglegens midt i den mørke skya. Då hadde den kanskje unngått å bli utbrend, og den ville kome tydelegare fram. Bra s/k-arbeid.

Espen - <a href=''http://www.espenmills.com''>www.espenmills.com</a>
Eirik H.
Takk for kommentarane. Eg ser at horisonten buar nedover, utan at eg kan forklare kvifor. Etter å ha sett ein del på dette kjem eg til at eg likar buinga sidan den framhevar Eldey.

Når det gjeld sola så skal den være utbrent, eller iallfall nesten. Noko anna ville ha vore rart.

JFS: Eg vil ha eit par bilete ståande på Galleri F (www.gallerif.com) i Bergen i desember, med totalt 14 til sals på denne juleutstillinga. For tida står desse bileta på Galleri Gamlebanken på Nordfjordeid, fram til 15. august. Denne serien blir sikkert å sjå på ein gallerivegg i framtida, men når og kor er usikkert.
Terje V.
Dette bildet var dramatisk og flott!! Lurte veldig på hva det var før jeg leste teksten. spennende å se på! Jeg ville ha kuttet bort (månen?) i toppen av bildet, slik at det ikke tar bort oppmerksomheten fra klippen. Ville muligens ha kuttet litt i sidene for å få høydeformat. Anbefalt!

Terje

kim s.
Hei.
Et utrolig mektig bilde. Likte spesielt detaljen med den lyse stripen i horisonten. Kanskje enig med at lyset i toppen drar litt mye oppmerksomhet. Men uansett et veldig flott bilde..
Mvh Kim
emil s.
JA! det var liige det jeg mente!

nu spiller musikken.

måske ikke lige Grieg, men Carl Nielsen ''Helios Overture'' (hør den engang..)

mystik i mængder.

tak.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu