Solnedgang
Så akkurat tilbake fra ferie og legger ut et bilde fra en solnedgang i Sverge. En liten start etter ferieturen før jeg tar meg en liten tur i mitt vante turmilje her hjemme resten av mine feriedager. Bilde er tatt av noen barn som satt og rotet nede ved strandkanten og koste seg i den vakre lyssettingen denne kvelden. Her er jo litt som kunne vært gjort annerledes med plasseringen i bildeflaten, men kunne vel ikke bare dirigere tilfeldige feriebarn hit og dit før jeg ble fornøyd. Skulle fått dem til å vende seg inn i bildeflaten og ikke som her at blikke vender ut, men det får holde. Det skal opplyses at bildene er gitt tillatelse til å legges ut her samtidig som de får beholde noen originalfiler av meg.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S DX 17-55mm f/2.8G IF-ED
  • Brennvidde30mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1s
  • FilmtypeRaw Iso 100
  • Nei
  • AnnetStativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger549
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_204236} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Geir N.

Hei. her har du festet en nydelig stemning til brikken. ungene er fint plassert i billdedflaten. kompen er meget bra, det samme er lys og farger . Imponerende bra !
mvh
Geir
Sigmund R.

Meget vakkert, jeg syns det er bra at de sitter å ser på solnedgange, og ikke på fotografen.
Dette er nærmest perfekt.
Sigmund
Inge S.

Hei.
Syns dette er et flott solnedgangsmotiv med sterke
fine farger. Det meste stemmer.

Mvh Inge
Roger K.

Hei og takker for hyggelige kommentarer til bilde. Ikke enkelt å komponere motiv av solnedgang som stikker seg litt ut i mengden. Jeg såg vel helst at barna satt i venstresiden på bilde og fikk større flate for blikket sitt. Jeg føler et lite tomrom bak barna her og pirker derfor litt i meg selv. Var litt vanskelig å få dette til da det var andre forstyrrende elementer lengre til høyre som jeg ikke ville ha med.

Roger
Kurt S.

Heisann Roger.
Nydelig kveldstemning du har fanget her og for noen farger!!
Forstår godt at her måtte du du frem med kameraet.
Jaggu kan de svenske solnedgangene være fine de også-:)
At barna ser ut i bildet, og på solnedgangen, var absolutt bra.
Ang. plasseringen av barna i bildeflata.
Skulle akkurat til å skrive det du selv nevner i kommentaren din.
Litt mere til venstre. Etter det du beskriver forstår jeg hvorfor de sitter der de er.
Du kan beskjære og lage bildet i et annet format for å få balansen til å stemme bedre. Forstår imidlertid godt at du ikke har lyst å ta frem beskjæringsverktøyet på en flott himmel som dette.
På den annen side: Bildet ble et litt ''anderledes'' solnedgangsbilde på denne måten. Og, selvfølgelig et flott ferieminne.
Mvh Kurt
Roger V.

Hei
Ja jeg slutter meg til de adre kommentarene. Dette var et flott bilde,og herlige farge.

Roger
Odd Tore S.

Fin solnedgang som ikke er overlesset med elementer.
Barna ser på solnedgangen, men den delen av den som de ser på, er utenfor bildet. Tenk om steinen og barna hadde vært lenger til venstre, det hadde stemt mye bedre med mine ønsker.
Med alt sivet som er til høyre for dem er det ingen løsning å ta passe mange skritt til høyre heller, da blir det for urolig med alle stråene. Så med de elementene som du har valgt å ta med, ser dette ut som den beste løsningen.
I parantes vil jeg bemerke at solnedgang sett gjennom siv også kan være svært dekorativt og ganske abstrakt om man er heldig med utsnittet.
Odd Tore
Ann T.

Dette er helt nydelig Roger. Kanskje ''a little bit chocolate-boxy'' som vi sier på engelsk, men jeg faller for det allikevel. Fantastiske fine farger.
Mvh. Ann
Kjetil K.

Hei Roger!
Det meste er vel allerede sagt om bildet, og jeg bifaller all rosen du har fått.
Tror nok dette er et av de flotteste solnedgangsbilde jeg har sett =)
Glimrende!
Mvh Kjetil
Sissel N.

Såååå vakkert!!!!
Tor Ole K.

Nydelig bilde. Personlig synes jeg plasseringen av barna er perfekt. Det blir litt symbolsk preg over bildet! Med det mørke som ligger bak og lyset der fremme som de begge ser frem mot. Hvem er de ???
Roger K.

Hei og takker for fine tilbakemeldinger til dere siste også. Det blir alltid et kompromi hva en ønsker å ta med eller ikke i et bilde. Her hadde jeg for mye stå til høyre og ville ikke av den grunn plassere barna mere til venstre. Denne barnefamilien var tilfeldig treff på standa sent en kveld og kunne ikke bare drasse på barna hit og dit for at jeg skulle få det bilde jeg ønsket meg. Så er det nu bare slik med oss med kameraet i handa til en hver tid. Motivet ligger bare der plutselig.

Roger
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Roger.

bildet oser av sommerstemning,
sitter bare og nyter solnedgangen her,
fint med stråene og personene i bildet.

Mvh Inger Anne
Inger-Lise S.

Vakkert sommerbilde med nydelig stemning :-) Flott komposisjon og lekre farger.Topp!

Inger-Lise
Avsluttet .

En bild som skänker sommarnostalgi nu när hösten börjar ge sig till känna. Stämningsfullt och finstämt med vackra färger och väl komponerat.

Mvh
Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu