Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger505
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_204297} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Meget flott eksponering av vannet og fuglene, men broen ødelegger så totalt det kunstneriske inntrykket. Jeg ville gjort følgende endringer:

-Tettere utsnitt, kun klippe, fugler og vann
-Fjernet brorester som blir med i utsnittet

Håper du ny versjon :)

--
Bjørnar Hauge
Avsluttet .
*korrigering :)

Håper _på_ ny versjon
Kjell Sigurd S.
Ganske severdig dette. Jeg synes, i motsetning til BH, at broen skaper den nødvendige balansen i et bilde fult av uro og liv. Bevegelsesuskarpheten på fuglene gir, sammen med vannet som blir skyllet over klippen/skjæret, inntrykk av fuglelivet i uvær langs kysten vår. Kunne ønsket meg en fugl skarp. Fint med det blågrønne vannet ved foten av klippen/skjæret. Bildet er litt midtstilt så litt luft til høyre hadde vært bra.

Kjell S
Øyvind A.
Dette ble ganske stilig. Brua er en del av miljøet, og jeg synes det er helt greit at den er der.
Ø.
Tom A. T.
Brua forstyrrer heller ikke i mine øyne. Situasjonen beskrives upåklagelig allikevel. Den lange lukkertiden du har brukt skaper en fin effekt og understreker godt hvilke strabaser disse fuglene har å stri med.
mvh Tom T
Kjell G.
Med eller uten bro? - Ja takk, begge deler!

Jeg synes dette bildet er flott som det er, og det kunne også vært grunnlaget for et nytt bilde, med mye tettere utsnitt og uten bro.

mvh kjellg

Fred S.
Fabelaktig driv over vannspruten rundt den steinen, takket være ideell lukkertid, og fint at en av fuglene satt lenge nok til å bli rimelig skarpt nok gjengitt. Litt stilig med ''omrissene'' av de andre fuglene, men egentlig tilfører de ikke bildet så mye; til det er de for samlet.
Et flott bilde, imidlertid, men jeg ville ha hatt enda mer sans for det uten brua i bakgrunnen.

vh fred
Geir Helge S.
Enig med sistemann her, men jeg mener at de uskarpe skarvene i flukt må være med. Ser for meg et utsnitt der brua er erstattet av horisonten i det fjerne...gir meg ideer og inspirasjon. Takk for det :)
Mvh Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu